Op sommige dagen heb je geen zin om jezelf tot in de puntjes te stijlen. Je kunt er op deze dagen ook gewoon voor kiezen om een aantal items te dragen die ervoor zorgen dat jij er altijd stijlvol uitziet. Wij van FEM FEM hebben een aantal verschillende kledingstukken en accessoires uitgekozen die ervoor zorgen dat jij, ook als je niet tot in de de puntjes gestyled wilt zijn, er stijlvol uitziet.

Statement oorbel

Een statement oorbel geeft net een beetje extra uitstraling aan jouw look. Je kunt er daarom voor kiezen om een rustige en casual outfit te dragen en deze te combineren met een statement oorbel.

statement oorbel
statement oorbellen

Nette stoffen jas

Een stoffen jas staat altijd chique, of je deze nou combineert met een spijkerbroek of met een mooi jurk of rok, het is altijd stijlvol. Doordat deze stof en lengte klasse uitstraalt, zie jij er altijd goed gestyled uit met deze jas.

mantal jas femfem
Schermafbeelding 2017-12-11 om 11.01.05

Blazer

Een blazer werd een tijdje geleden alleen nog maar gedragen op kantoor, het zou namelijk heel zakelijk staan. De laatste tijd krijgt de blazer haar comeback en kan gecombineerd worden met een broek in dezelfde print of gewoon met een spijkerbroek. De blazer is eigenlijk een kledingstuk die je overal mee kunt combineren en er altijd stijlvol uitziet, zowel netjes als stoer.

blazer
blazer stijlvol

Coltrui

De coltrui mag zeker niet ontbreken in dit lijstje, dit is namelijk echt zo’n typisch kledingstuk die overal bij past en je ziet er hiermee altijd stijlvol uit. Door ‘de col’ creëer je net een wat mooiere look, het straalt altijd een bepaalde vorm van klasse uit als mensen een coltrui dragen. Je krijgt sneller het idee dat mensen wat langer hebben nagedacht over hun outfit als zij een coltrui dragen.

Schermafbeelding 2017-12-11 om 11.26.21
Schermafbeelding 2017-12-11 om 11.28.06

Lees ook:

Dit is jou styleguide voor iedere gelegenheid