De Temptation Island-opnames zijn nu al een tijdje afgerond en we kunnen natuurlijk niet wachten totdat we deze mogen zien. Ondanks de makers elk jaar weer extra hun best doen om de koppels geheim te houden, zijn er toch al een aantal stelletjes bekend.

kaj monica temptation island koppel bekend
Bron: @monicageuze

Temptation Island

De grote relatietest: Temptation Island. Het programma waar je erachter komt of je partner trouw blijft, of niet. Meedoen als single is een leuke ervaring: zo krijg je een gratis reisje, maak je vrienden voor het leven én vind je misschien wel een nieuwe liefde.

Maarre, meedoen aan Temptation Island als koppel? Dat is andere koek. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig zijn er genoeg koppels die dit avontuur wél aan durven te gaan.

Deelnemers

We schreven eerder al dat er al een bekend stel mee zou doen: Evie en kleine Mike. De twee deden in 2020 mee als verleiders aan Temptation Island. De vonk is na hun deelname overgeslagen en sindsdien zijn ze een stelletje. Super leuk natuurlijk, en dan al helemaal als ze hun relatie gaan testen op de plek waar zij elkaar hebben ontmoet.

Roddelkanaal RealityFBI heeft nog een stelletje achtergehaald: Shanta en Joel. “De maand afwezigheid op TikTok zegt eigenlijk al wel voldoende voor dit kanaal: toen waren de opnames”, schrijft het Instagram-account. Op TikTok zijn ze namelijk beiden vrijwel dagelijks actief, behalve in die periode. Ze benoemen elkaar nog altijd in hun Insta-bio, maar het kan natuurlijk ook zijn dat ze dat nog niet weg mogen halen…

Bron: @reality_fbi