Ieder jaar is het weer de vraag: welke BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson? Tegenwoordig is een deelname aan het programma behoorlijk lastig te verbergen. Wordt een groepje BN’ers op het vliegveld van een tropische locatie gespot? Dan is de kans groot dat dit de nieuwe expeditieleden zijn.

Op het vliegveld gespot

Back in the days was het een verrassing welke BN’ers mee gingen doen aan Expeditie Robinson. Pas bij de eerste aflevering van het seizoen maakten we kennis met de expeditieleden. Tegenwoordig gaat dat heel anders, aangezien de beheerders van juice-accounts BN’ers nauwlettend in de gaten houden om te achterhalen of ze meedoen aan Expeditie Robinson.

Uiteraard is ook Yvonne Coldeweijer op onderzoek uitgegaan en zij wist te achterhalen welke BN’ers meedoen aan het spelprogramma. Zo wist Yvonne via Instagram te delen dat de BN’ers dit jaar naar Maleisië vertrekken voor het nieuwe seizoen. Ook zijn er volgens haar een aantal kandidaten gespot.

Spoiler alert

Op het vliegveld zijn volgens Yvonne een aantal BN’ers gespot die mee zouden doen aan het programma. Mike Weerts, Iliass Ojja, Devrim, Niek Roozen en Niels Oosthoek mogen zich volgens de roddelkoningin vanaf nu expeditieleden noemen. Over de overige expeditieleden is nog niets bekend. To be continued…

Lees ook: Zo weinig calorieën aten de expeditieleden per dag