Kerst staat bijna voor de deur en dat betekent dat het inslaan van nieuwe kerstballen van start kan gaan. Wat ons betreft kan het op het gebied van kerstornamenten niet gek genoeg. En daar past deze gloednieuwe kerstbal in de vorm van – ja echt – een gevulde kaasplank perfect tussen.

kaasplank kerstboom
Bron: De Bijenkorf

Gevulde kaasplank in de boom

Waar we eerder al kennis mochten maken met de een Satisfyer Pro voor in de boom, maken we nu kennis met een ander pareltje. Ook voor de kaasliefhebbers is namelijk een prachtig ornament voor in de kerstboom ontworpen, namelijk de gevulde kaasplank. Van camembert en oude kaas tot aan gorgonzola en een puntje brie: alles is op dit kaasplankje terug te vinden.

Op dit prachtige houten plankje met mini-kaasjes ligt ook een té schattig rood mesje. Het plankje hang je in de boom aan het sierlijke gouden draadje. En dat maakt ‘m helemaal geschikt voor in de kerstboom.

kaasplank kerstboom
Bron: De Bijenkorf

Fijn prijsje

Tegenwoordig kunnen de ornamenten in de kerstboom niet gek genoeg, wat ervoor zorgt dat de prijzen behoorlijk omhoog gaan. Voor een gemiddelde kerstbal in een gekke vorm of specifiek voorwerp betaal je al gauw meer dan twintig euro. De kaasplank is daarentegen wat vriendelijker geprijsd. Voor dit pareltje betaal je namelijk maar €9,95. En dat vinden wij een prima prijsje.

Perfect cadeau

Heb jij een bff die geen genoeg kan krijgen van een goede kaasplank? Of zitten jouw vader en moeder ieder weekend te knabbelen aan een giga plank met kaas? Dan is dit by far het beste cadeautje voor onder de kerstboom. Dit kaasplankje van HD Collection is gemaakt van plastic (waardoor stukvallen ook minder snel aan de orde is) en is 14 centimeter breed. Je hoeft dus niet bang te zijn dat-ie té groot is om in de boom te hangen.

Helaas is het ornament op dit moment uitverkocht, maar we vermoeden dat de voorraad voor de kerstdagen wel bijgevuld zal zijn. Hoe dan ook, je shopt dit pareltje hier.