Chocoladeletters zijn de typische lekkernij tijdens Sinterklaas. Maar na al die jaren de eerste letter van je naam in chocolade te krijgen, is het nu tijd voor iets anders. Het is tijd voor vernieuwing. En daar dacht bakkerij Oegema hetzelfde over.

Een echt feestje

We beleefden Sinterklaas natuurlijk het best toen we klein waren. Een zak vol cadeaus, die Piet na hard gebonk op het raam voor de deur had gezet. Het was elke keer weer een verrassing want de Sint nu weer allemaal voor ons had gehaald. Hoe ouder we werden, hoe minder deze beleving werd en soms zelfs overgeslagen. Maar met deze chocoladeletters met Licor 43 wordt Sinterklaas weer een echt feestje!

licor-43-chocoladeletter-femfem

Klein dorp, grootse ideeën

In een dorpje in het noorden van Overijssel, genaamd Dedemsvaart, ligt de ambachtelijke bakkerij Oegema. Zij kwamen op het heerlijke idee om deze gevulde Licor 43 chocoladeletters te verkopen. Ze zijn verkrijgbaar in elke letter van het alfabet. Omdat Dedemsvaart nu niet echt bekend is en wel heel Nederland deze chocoladeletter wil hebben, hebben ze besloten om voor deze keer ook aan verzending te doen. Je kunt de letters via de site bestellen. Ben er dus snel bij, zodat jij tijdens de feestdagen van deze heerlijke chocoladeletter kunt genieten.

Houd jij toch meer van de kerst? Dan moet je zeker naar deze super grote kerstmarkt die naar Amsterdam komt!