Baarmoederhalskanker: het is en blijft een vreselijke ziekte die veel levens verwoest. Zelfs in landen waar de zorg goed voor elkaar is, zoals in ons eigen land, blijft deze ziekte helaas nog vaak de baas en overlijden hier veel vrouwen aan. In ontwikkelingslanden is dit aantal helaas nog veel hoger. Daarom zet Female Cancer Foundation zich in voor vrouwen in ontwikkelingslanden die vechten tegen baarmoederhalskanker. Zo streven we samen naar een wereld zonder deze nare ziekte. En jij kunt een steentje bijdragen!

18 karaat rosé gouden armbanden

Oelala, dat klinkt heel goed! Op initiatief van de Brilliant Ladies Business Club en Female Cancer Foundation ambassadeur Eva Jinek, heeft Schaap en Citroen een collectie Gift for Life armbanden in 18 karaat roségoud ontworpen. De armbanden staan symbool voor vrouwelijke verbondenheid en de opbrengst van deze collectie wordt gedoneerd aan de Female Cancer Foundation. En even better: met maar liefst één armband kun jij dus tien vrouwen met baarmoederhalskanker helpen. Dat is toch geweldig!

Juist nu

Juist tijdens de corona-crisis is steun extra belangrijk. Het virus heeft de hele wereld op zijn kop gezet, en maakt de zorg voor veel vrouwen onbetaalbaar. Tevens zijn veel middelen en gezondheidsdiensten voor vrouwen in ontwikkelingslanden moeilijk te krijgen. Omdat het bij deze ziekte extreem van belang is om er zo vroeg mogelijk bij te zijn, is de zorg extra hard nodig. Het voorkomen, onderzoeken en behandelen van baarmoederhalskanker kost namelijk veel geld.

Hebben!

Ben jij geïnteresseerd in een van de prachtige armbanden? De Gift for Life armbanden zijn verkrijgbaar in volledig goud en in goud met onyx, afgewerkt met een zwart koord. De armbanden zijn te koop bij alle juweliers van Schaap en Citroen en via de webshop.

Lees ook: Na de pil blijkt nu ook het hormoonspiraaltje ongewenste bijwerkingen te hebben