Dat topmodel Gigi Hadid Nederlandse roots heeft, is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat veel mensen nog niet weten is dat ze echt super groot fan is van een Nederlands pretpark. Ze laat dit aan iedereen zien door iets bijzonders te doen op de cover van Vogue.

Gigi Hadid, Efteling, Pretpark, Fan
Bron: @gigihadid

Bijzondere cover

Gigi staat op de cover van het maartnummer van de Nederlandse Vogue, maar het is niet zomaar een foto. Ze laat namelijk aan iedereen zien dat ze trots is op haar Nederlandse afkomst door haar hele gezicht vol te plakken met Efteling-stickers.

Gigi haar familie komt uit Kaatsheuvel, dus als kind kwam ze vaak met veel plezier in de Efteling. “Het brengt me terug naar mijn kinder- en tienerjaren. Als ik daar ben, krijg ik direct weer dat geluksgevoel dat ik ook had als kind”, vertelt Gigi in het interview met Vogue.

Haar hele gezicht is dus volgeplakt met allemaal Efteling iconen. Pardoes, Draak lichtgeraakt, Holle bolle Gijs en Ezeltje Strekje hebben nu dankzij Gigi allemaal een plekje op de cover van Vogue.

Gigi is niet de enige

De fotograaf van deze covershoot is Alana O’Herlihy. Zij laat op Instagram weten dat ze samen met Gigi en haar hele familie en lieve oma jaren geleden eens naar de Efteling is geweest. “G & I went to the Efteling with her whole family in the NL and her sweet oma YEARS AGO, an experience I’ll never forget. This image is for oma & The Efteling 5Ever. Efteling Stickers & my girl.” Niet alleen Gigi, maar ook Alana, de fotograaf, vindt de Efteling dus helemaal amazing!

Super inspirerend

Gigi is niet alleen fan van het pretpark omdat ze er zulke goede herinneringen aan heeft, ze heeft er ook veel inspiratie opgedaan die ze later kon gebruiken tijdens shoots. Zo vertelde ze in een interview: “Ik denk dat mijn liefde voor setdesign bij de Efteling ontsprongen is. Ik vond als kind de Droomvlucht zo betoverend: de bloemen, de elfjes, ik wilde er wonen. Ik dacht daar: dit heeft iemand gecreëerd, bedacht en tot leven gebracht. Dat is natuurlijk ook wat je doet als je een shoot optuigt of voor de camera staat, je probeert een visie en een wereld te vertalen.”

Als je nu door Gigi weer helemaal zin krijgt om naar de Efteling te gaan is een date naar de winter Efteling misschien wel een goed idee! En als dat je helemaal niks lijkt hebben we nog 9 andere creatieve ideeën voor een date night tijdens koudere dagen speciaal voor jou op een rijtje gezet.