Het is je vast niet ontgaan; it-koppel Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar. Maar wat blijkt: Gigi Hadid ondergaat metamorfose na break-up met Zayn. Is ze dan nu al over hem heen? De supermodel ziet er namelijk stralend uit! Deze keer heeft Gigi wel voor een hele bijzondere look gekozen, die ze absoluut rockt! Heeft de break-up Gigi dan toch goed gedaan?

Gigi Hadid ondergaat metamorfose

Love is in the hair, heeft supermodel Gigi moeten gedacht hebben. Het model stapte namelijk naar de kapper voor een drastische metamorfose. Super model Gigi Hadid kennen we natuurlijk van haar mooie lange blonde haren, maar nu heeft ze wel voor een hele bijzondere look gekozen.

New hair, new me

Samen met Esther Langham – Gigi’s hairstylist – hebben ze gekozen voor een gewaagde pony tot over haar wenkbrauwen. Maar dat was nog niet alles: Gigi is nu een readhead! En als je het aan ons vraagt rockt ze deze look volledig!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Met Gala

Het is niet de eerste keer dat we Gigi met rode lokken zagen. Eerder was ze al te zien bij de Met Gala met een prachtige hoge rode paardenstaart. Samen met Ester Langhamging Gigi voor de Old Hollywood Glam. Met een prachtige witte jurk van Prada, prachtige pumps en leren handschoenen was de look helemaal compleet. We hadden al gehoopt dat we haar prachtige lange mermaid hair vaker zouden zien!

Lees ook: Juvat Westendorp zet schaar in lange haren