We hebben het allemaal mee mogen maken via Social Media, de geboorte van de kleine spruit van topmodel Gigi Hadid en haar vriend Zayn Malik. We hebben Gigi nooit eerder horen praten over het moment dat ze erachter kwam dat ze zwanger was, maar daar krijgen we dan toch eindelijk antwoord op.

Paris Fashion Week

Een fan van Gigi vroeg via Twitter aan haar of ze tijdens de Paris Fashion Week al wist dat ze zwanger was. Gigi nam hier even de tijd voor en kwam dan ook met een reactie. “Ja, ik wist het de dag voor de modeshow van Tom Ford. Ik was continu misselijk backstage, maar ik kwam er vrij snel achter dat ik het kon controleren door heel de tijd goed te eten. Mijn mama zorgde er dan ook voor dat ik elke show niks tekort kwam.”

Zwangerschaps cravings

Het topmodel vertelde in een reeks tweets vervolgens nog wat meer over haar cravings. “Bagels met extra roomkaas, brownies als ontbijt, zuurdesemtoast in combinatie met een salade van tomaten, olijfolie en extra veel zout en peper. En dan nog ribbetjes met frietjes. Heel random allemaal.”

Om af te sluiten deelde Gigi nog een foto op Instagram van exact een jaar geleden. Op de foto (waar ze prachtig op staat) loopt ze mee in de modeshow van Simon Porte Jacquemus en wist ze dus ook al dat ze in verwachting was. “Exact een jaar geleden @jacquemus. Mijn kleine meisje zat toen in mijn buik”. Vertelt Gigi onder de post.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Deze sterren verwachten in 2021 een kindje