De afgelopen tijd mochten we weer wekelijks genieten van nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Married at first sight: Match or Mistake. Enne, wat hebben we hier onwijs van genoten. Het was uiteraard weer traantjes wegpinken bij de bruiloften, een hoop drama bij de stellen en heerlijk commentaar van de experts die de koppels aan elkaar koppelden. Maarre, hebben die experts een beetje gelijk gehad? Wij praten je bij over Ginger en Olivier.

ginger olivier mafs

Married at first sight: Match or Mistake

Wekenlang hebben we alle koppels van het nieuwste Videoland-seizoen mogen volgen. Ze gingen nogal een avontuur aan door blind in het huwelijksbootje te stappen. Daar komt nog bij dat ze zich vervolgens ook nog eens compleet in het experiment moesten storten. Liefde is immers een werkwoord en het komt je niet zomaar aanwaaien. De koppels weten hier inmiddels alles van en hebben het complete experiment doorlopen. Daar waar sommigen de handdoek in de ring hebben gegooid, zijn er gelukkig ook koppels die het experiment met meer succes hebben afgerond.

Ginger en Olivier

Eén van de koppels die een fijn experiment doorliepen is het koppel Ginger en Olivier. De twee waren beide helemaal klaar voor een relatie na een aantal jaren single door het leven te zijn gegaan. De experts hadden goede hoop in dit stel, want ze scoorden op alle fronten aardig goed, al helemaal op attractiviteit. Met andere woorden: ze waren zéker elkaars type.

Hoewel ook dit huwelijk zijn pieken en dalen kende, lijkt het toch niet voor niets te zijn geweest. Ginger en Ollie moesten het programma eerder verlaten dan de andere deelnemers, nadat er een illegaal feestje tijdens de opnames werd georganiseerd. Gelukkig lijkt dit voorval geen impact te hebben gehad op de lovestory van het tweetal. De lovebirds vertellen in de reünie-aflevering van de Videoland-serie namelijk dat ze nog steeds samen zijn. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen, want het is hen meer dan gegund.

Stroeve start

Hoewel het stel inmiddels de vlindertjes wel voelt fladderen, verliep de eerste periode na de opnames wel wat stroef. Ze moesten in het begin heel erg wennen aan hun gevoel. Ze besloten het experiment meteen voort te zetten toen de twee het programma verlieten – nogal een spannende beslissing. Ze gingen samenwonen bij Ginger en dat voelde voor beide eigenlijk vanaf het begin goed.

“Alleen op een gegeven moment was het wel zo van: wat voelen we nu echt? Is het echt? Toen hebben we besloten van: laten we even een stapje terugdoen, missen we elkaar en vinden we elkaar nu echt leuk?”, vertelt Ginger. Gelukkig duurde deze break niet al te lang en ging het afspreken geleidelijk op naar de situatie waarin ze nu zitten. De lovebirds zijn nu helemaal happy en vertellen met trots dat ze nog samen zijn. Wij gunnen de twee in ieder geval al het geluk van de wereld!