Sluit je ogen en denk eens terug aan je basisschooltijd. Wat was nu het allerleukste van die hele periode? Juist. Apenkooien. En dit kun je nu next level herbeleven tijdens Glow in the dark apenkooien. Dus heb je vanavond nog niets te doen?

glow-in-the-dark-apenkooien-femfem

Foto via Nieuwemensenlerenkennen

Het leukste uit je jeugd herbeleven

Vanavond vanaf 20:30 wordt de traditionele gymzaal van de Amsterdamse Jordaan omgetoverd tot Glow in the dark Apenkooi walhalla. Alle speeltoestellen worden weer tevoorschijn gehaald en klaargezet om de aapjes weer in jullie naar boven te laten halen. Want stiekem missen we deze tijd allemaal nog elke dag.

Een goed fout jaren 80/90 keetfeest

Terwijl jij van de kast naar de bok springt, galmen de liedjes van onder andere Toybox door de speakers. Volgens de organisatie van NMLK beloofd het een goed fout jaren 80/90 keetfeest te worden. Anderhalf uur lang springen, kruipen en rollen door de gymzaal met als kers op de taart extra laser en disco effecten in het laatste kwartier. Dus ben jij tussen de 25 en 45 jaar oud, heb je nog €15,- over en heb je vanavond niets te doen? Dan is de gymzaal in de Jordaan dé place to be. Via de site kun je je kaartje bemachtigen. Ben je net te laat? Hoogstwaarschijnlijk is de organisatie van plan om dit ultieme keetfeest vaker te gaan organiseren en dan laten we je het natuurlijk meteen weten.

Word jij hier enthousiast van? Bekijk dan ook zeker even deze ondergrondse glow in the dark trampolines.