Trampoline springen, je dagelijkse bezigheid toen je 12 was. Maar stiekem vinden we het nog steeds leuk om met ons kleine nichtje een paar rondjes te springen en te kijken of we die salto nog steeds onder de knie hebben. Maar deze ondergrondse trampoline in Wales is next level.

ondergrondse-trampoline-femfem

Foto via Daily Mail

Een trampoline in een grot

Een gewone trampoline is ook maar zo gewoon, moesten de bedenkers van dit paradijs gedacht hebben. Dus creëerden ze een waar trampoline paradijs midden in een grot, onder de grond. Drie enorme trampolines hangen boven elkaar, verbonden door middel van een soort trappen en afgeschermd met netten. Je moet geen hoogtevrees hebben om hier lekker rond te springen want de hoogste trampoline bevindt zich op een hoogte van ruim 54 meter.

trap-ondergrondse-trampoline-femfem

Foto via Zipworld

Een avontuur voordat je er bent

Een helm in je handen gedrukt krijgen om vervolgens een route door de donkere en vochtige mijn af te leggen. In de verte hoor je de geluiden van plezier makende kinderen. Uiteindelijk kom je uit in een enorme grot waar je je ogen uitkijkt van de enorme netten die van de ene naar de andere kant van de grot gespannen zijn en het effect wat de lampen op de wanden van de grot geeft. Je krijgt een helm en een beschermende overall aan en dan ben je klaar om te gaan. Voor een kleine €22,- kun je een uur lang helemaal los gaan in dit ondergrondse trampoline paradijs.

ondergrondse-trampoline-wales-femfem

Foto via Zipworld

Houd je wel van dit soort avontuurlijke dingen? Je kunt nu ook slapen in een drijvende tent op het water.