De een groeit op, verandert geen spat en is (in jouw ogen dan) altijd ‘perfect’ terwijl de ander nog even wat tijd nodig heeft om zich tot perfectie te ontwikkelen. Omdat het altijd wel leuk is om te zien hoe mensen opgroeien en vervolgens enorm goed opdrogen, gingen wij eens op onderzoek uit. De volgende suffe acteurs zijn goed opgedroogd. En we hebben hier een woord voor: Wow!

1. Will Poulter

Deze acteur begon op jonge leeftijd met zijn eerste rol in Son of Rambow. Daar bleef het niet bij. Inmiddels heeft hij een behoorlijk rijtje ervaring op zijn naam staan. Wat betreft zijn glow up. Kijk zelf maar.

2. Matthew Lewis

Vooral bekend Neville Longbottom, oftewel: Marcel Lubbermans uit de Harry Potter reeks. Zijn glow up is ongekend!

3. Zac Efron

Ja, we kennen Zac Efron misschien vooral met dat heerlijke wasbordje en die zwoele blik, maar zo was hij echt niet altijd.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zac Efron (@zacefron)

4. Dylan Sprouse en Cole Sprouse

Jep, onze favoriete tweeling waar we heel wat uurtjes van onze jeugd mee hebben gevuld. We waren toen uiteraard groot fan, maar nu nog meer als we ze zo zien. Oeh la la! Deze twee acteurs zijn goed opgedroogd!

5. Matt Timmons

We blijven nog even bij ons favoriete jeugdprogramma. Kunnen jullie je nog herinneren dat onze favoriete tweeling een tweede programma kreeg op een boot. Daar kwam Woody even om het hoekje kijken. Laten we het erop houden dat hij de glow up der glow ups heeft ondergaan.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @zackecody.italy

Lees ook: Potterheads opgelet: zó ziet de Harry Potter cast er nu uit