Het is natuurlijk al een tijdje geleden dat het laatste deel van Harry Potter (de relieken van de dood) uitkwam, en we vinden het stiekem wel héél jammer dat er een einde is gekomen aan de 8-delige Potterfilmreeks. Niet getreurd: we vonden het de hoogste tijd voor wat ~nostalgie~ en gingen op onderzoek uit om te zien hoe het nu gaat met de legendarische cast van Harry Potter.

1. Tom Felton

Deze blonde man kennen we natuurlijk allemaal als de sluwe Draco Malfoy – ofwel de aartsrivaal van Harry (op Voldemort na). Tom heeft inmiddels een enorme (!) fanbase en wel bijna 11 miljoen volgers op Instagram! En als dat nog niet genoeg was: hij is mega populair op TikTok onder de hashtag #DracoTok die zijn trouwe fans maakte.

@t22feltonGive me your best shot, muggles! Use the hashtags ##pottahchallenge and ##dracotok for a chance to duet♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

2. Emma Watson

Emma Watson heeft haast geen introductie meer nodig: ze speelde de enorm slimme maar toch dappere Hermelien Griffel. De Britse actrice heeft na (en tijdens) de opnamen voor de films een enorme glow up doormaakt en ziet er bloedmooi uit! Haar acteer carrière staat nu even op een laag pitje: ze wil zich volledig kunnen focussen op haar verloofde. Aaah!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emma Watson (@emwatson_)

3. Matthew Lewis

Talking about a GLOW UP! Matthew Lewis die verantwoordelijk was voor de rol van Marcel Lubbermans is hotter than ever. Waar hij in de films nogal een doetje speelde, is hij verandert in een enorme hunk. Hij heeft dan ook een ontzettend mooie blondine aan de haak geslagen. Succes is the best revenge!

4. Evanna Lynch

Loena Leeflang was een beetje een lijpo (sorry!) in de filmreeks. Ze was een buitenbeentje die nergens écht bij hoorde – wat juíst is waarom wij dol waren op Loena! We hebben Evanna eventjes gestalkt op Instagram en het blijkt dat ze haast geen spat is veranderd! Naast actrice is Evanna nu ook schrijfster en milieuactivist: save the turtles!

5. Rupert Grint

Wie houdt er niet van de familie Wezel? Rupert (Ron Wemel) blijkt een echte familieman te zijn want hij is nu de gelukkige vader (omg!) van zijn eerste kindje. Te lief! Hij is niet erg actief op social media dus veel konden we niet over Rupert vinden. Bummer!

6. Daniel Radcliffe

Last but definitely not least: Daniel Radcliffe. We hoeven hier niet veel woorden aan vuil te maken want ook Daniel is haast niets veranderd! Op zijn Instagram deelt hij nog steeds regelmatig content over de Potterfilmreeks, wat wij he-le-maal niet erg vinden. Potterheads, verzamelen…

Lees ook: De dubbelganger van Jennifer Aniston gaat viral op TikTok en zo ziet ze eruit