Ga je binnenkort op date? Spannend! Je wil natuurlijk een goede indruk achterlaten, maar dit gaat helaas niet altijd vanzelf. Daarom geven wij je 8 tips om een onvergetelijke indruk achter te laten bij je date! Ben jij ook benieuwd? Lees dan snel verder. Go girls!

8 tips voor een goede eerste indruk wanneer je op date gaat FEM FEM

Smile

Het is je mooiste en meest goedkope accessoire: je glimlach. Buiten dat, vinden mannen vrouwen die veel lachen woest aantrekkelijk! Door veel te (glim) lachen kom jij positief en sympathiek over. Dus wees je vrolijke zelf en glimlach erop los!

Complimentjes geven

Ze laten het misschien niet altijd merken, maar mannen zijn net zo onzeker als vrouwen – echt waar! Daarom genieten zij er stiekem intens van als je ze af en toe een complimentje geeft. Wees wel subtiel in je aanpak, een klein en gemeend complimentje kan al een enorme indruk maken.

Hou het luchtig

Een speelse sfeer creëren is key. Hierdoor ontstaat er een luchtige sfeer en houd je het spannend voor beide partijen. Maak grapjes en plaag elkaar een beetje, dan komt die speelse sfeer vanzelf wel.

Your opinion matters

Geloof ons, je maakt écht geen indruk op een man als je geen eigen mening hebt over bepaalde onderwerpen. Ze vinden het juist super aantrekkelijk als jij je woordje klaar hebt. Het is zelfs bijna onmogelijk om een leuk gesprek te voeren met iemand die geen eigen mening heeft, dus laat vooral horen die mening!

Laat hem lekker praten

Een man vindt het heerlijk om lekker aan het woord te zijn en verhalen te vertellen. Praat hij veel? Dat is een heel goed teken! Dat betekent dat hij jou de moeite waard vind, anders steekt hij namelijk niet zoveel energie in jou. Pluspuntjes!

Move that body

Het klinkt misschien gek, maar het werkt: beweeg tijdens je date subtiel heen en weer met je bovenlijf. Wieg tijdens je gesprek jouw lichaam naar hem toe en van hem af. Hierdoor laat je hem constant een beetje twijfelen aan of je hem nou leuk vind of niet, interesting!

Maak jezelf mooi

Laat zien dat jij je best hebt gedaan om er mooi en verzorgd uit te zien voor je date. Of je dit nou doet door middel van een extra mooie blouse, of nét wat meer blush, maakt niks uit, – doe waar jij je goed bij voelt. Naast dat je date waarschijnlijk mega onder de indruk is van jouw uiterlijk, voel jij je zelf ook een stuk zelfverzekerder en beter in je vel tijdens je date als jij vooraf lekker hebt opgetut.

Spice it up

Wil je meteen uit de friendzone komen? Zorg er dan voor dat je outfit er een tikkeltje sexy uitziet. En we zeggen niet voor niets een tikkeltje, want teveel weggeven is ook niet goed, laat wat aan de verbeelding over en speel subtiel met een kledingstuk.

Nog wat extra flirttips nodig? Lees dan dit artikel.