Oktober betekent herfst en herfst betekent kouder wordend weer. Voor al de strand- en buitenliefhebbers erg jammer, maar voor de mensen die houden van koude dagen en heel veel Netflix is dit top! Dit is het seizoen om jezelf op te sluiten en heel Netflix af te speuren naar de beste series. Daar hoef je vanaf nu niet meer lang naar te zoeken, want wij hebben de nieuwste series voor jou op een rijtje gezet. Hier word je heel blij van, want de een is nog beter dan de ander!

Riverdale

Seizoen 2, verschijnt 12 oktober

De finale van seizoen één was erg spannend en verassend, daarom gaan we er vrijwel meteen vanuit dat seizoen twee net zo spannend wordt. Niets is minder waar! Nieuwe mysteries, personages en verhalen. We leren dit seizoen Hiram Lodge kennen, oftewel Veronica’s vader. Daarnaast gaat de verhaallijn ook met name over het verleden. We komen erachter wat er vroeger allemaal is gebeurd met de ouders van Archie, Betty, Jughead en Veronica, want hierbij zijn momenteel nog veel vragen.

Dynasty

Seizoen 1, verschijnt in oktober

Een serie die gaat over twee rijke families genaamd Carrington en Colby, waarin Fallon Carrington ruzie krijgt met haar stiefmoeder Cristal. Deze serie is eigenlijk al heel oud, maar terug van weggeweest en in een redelijk nieuw jasje gestoken. Familiedrama’s, veel seks en macht zijn de onderwerpen die je vooral terug ziet komen in deze serie. Lekker wegkruipen op de bank, met deze serie en niet te veel nadenken; fantastisch!

Suburra: The Series

Seizoen 1, verschijnt 6 oktober

Een Italiaanse Netflix Original, wat betekent dat je ook een heel Italiaanse serie mag verwachten. Denk niet aan pizza, pasta, wijn en lieve Italiaanse mannen. Nee deze serie bevat juist familieruzies, corruptie en maffia. Het gaat om drie jongens uit de onderwereld die maar één doel voor ogen hebben: macht en geld. Dit gaat natuurlijk zoals in een echte Italiaanse serie samen met geweld, de kerk en politiek. Een groot voordeel van deze serie is dat er tien afleveringen zijn die in één keer worden geplaatst door Netflix. Dus plan je dagje Netflix & chill maar alvast in en geniet van Suburra.

Mindhunter

Seizoen 1, verschijnt 13 oktober

Een serie die zich afspeelt halverwege vorige eeuw, maar het is alles behalve saai en ouderwets. In Mindhunter kruipen twee FBI-agenten namelijk in de ‘mind’ van seriemoordenaars. Hoe denken deze mensen, waarom doen ze dit, worden ze zo gevormd of geboren? In deze tijd was het fenomeen seriemoordenaar namelijk nog niet zo bekend. De agenten willen hen voorblijven en doen daarom onderzoeken naar de gedachtegang van seriemoordenaars.

Stranger Things

Seizoen 2, verschijnt 27 oktober

In seizoen twee is Barb nog steeds vermist, Will Byers is terug en Eleven is terug (!!). Toch gebeuren er nog steeds hele vreemde dingen in het dorpje Hawkins en daarnaast zijn de inwoners nog steeds in shock van de gebeurtenissen van vorig jaar. Dit seizoen heerst er een hele zwarte wolk boven Hawkins die op zijn zachts gezegd, niet veel positiviteit met zich mee zal brengen.

Lees ook:

Deze interessante en aangrijpende Netflix documentaires zijn een must see.