Als we één all time favorite serie moeten noemen, dan is het wel Gossip Girl. Deze o zo verslavende serie hebben we inmiddels al zo’n zestig keer gebingewatched en is niet meer uit ons geheugen te wissen. De makers lanceerden eerder al een reboot, maar er lijkt nu nóg meer te gaan gebeuren. En fans gaan he-le-maal los.

gossip girl

Gossip Girl

Liefhebbers van Gossip Girl weten nog als de dag van gisteren waar het programma om draaide. Gossip Girl vertelt het verhaal van een rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York aka het rijkste stukje in de grote stad. De levens van deze rijke tieners draait niet om welke cijfers ze halen, maar wie er het meeste status heeft én er het beste uitziet. En jawel, dat gaat gepaard met flink wat drama.

Er is namelijk een anoniem persoon die heel de school voorziet van alle gossips rondom Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald, Chuck Bass, Jenny Humphrey, Vanessa Abrams, Lily van der Woodsen, Rufus Humphrey en hun vrienden uit de Upper East Side.

Opvallend Instagram-bericht

Gossip Girl wist haar fans eerder al te verrassen met een reboot, alleen deze viel niet heel erg in de smaak bij kijkers. Ondanks dat we het stiekem heerlijk vonden wegkijken, maar het kon niet tippen aan het originele seizoen. En we hopen nu dat de makers van de serie dit begrepen hebben. Op het Instagram-account van Gossip Girl dook namelijk een wel heel opvallend berichtje op.

Bij een foto van de originele cast lezen we de tekst: “Welcome back, Upper East Siders. After a long time away, I see it didn’t take much time for you to dirty up the clean slates I gave you. #GossipGirl”

Wat betekent het?

Uiteraard roept dit heel veel vraagtekens bij ons op, aangezien we never hadden verwacht dat er een nieuw seizoen met deze cast zou komen. Fans reageren gechoqueerd en weten niet wat er precies aan de hand is. “What is happening?”, “WAT” en “Is dit echt???”, klinkt het in de comments.

Ook zijn mensen in de veronderstelling dat het account van Gossip Girl is gehacked, aangezien dit nogal onverwachts komt. Toch denken we niet dat dit aan de orde is, aangezien het bericht al zo’n 15 uur op de pagina staat. Gossip Girl, vertel ons please meer over deze post?

Lees ook: 8 dingen die we over relaties hebben geleerd door Gossip Girl te kijken