Yehesss! Er is eindelijk meer bekend over de nieuwe Gossip Girl-reboot! Waar we eerder al foto’s van de nieuwe Upper East Siders te zien kregen (spoiler: ze zijn allemaal super knap), zien we ze nu eindelijk in bewegend beeld. De teaser van de serie staat namelijk online en ziet er maar al te veelbelovend uit!

@hbomax | youtube
@hbomax | youtube

Gossip Girl 2.0

“You know you love me, XOXO Gossip Girl”. Wat zijn we blij dat we eindelijk deze oude vertrouwde woorden weer horen! Of de rest van de serie ook zo vertrouwd zal aanvoelen is alleen nog de vraag. De Gossip Girl reboot zou namelijk een compleet eigen draai aan het oorspronkelijke verhaal geven. Natuurlijk blijft de essentie hetzelfde, maar zoals te zien is in de eerste beelden ziet het er een stuk mysterieuzer uit. Ook gaat de serie lekker met de tijd mee: het verhaal draait dus dit keer niet grotendeels om witte mensen en hetero-koppels.

Sneak peak

Hoewel de eerste beelden nog niet veel verklappen over de verhaallijn, zien de we elite van Manhatten weer in hun natuurlijke habitat. Dat betekent: veel feestjes, glamour, roddels en hun diepste geheimen die met een simpele sms worden blootgelegd. Vergeet namelijk niet: Gossip Girl is always watching. Met deze nieuwe look doet het ons erg denken aan series zoals Elite en Pretty Little Liars – twee van onze favoriete series, dus dat belooft wat!

Releasedatum

Nog meer goed nieuws: het duurt niet lang meer voordat we de nieuwste versie van Gossip Girl kunnen kijken! De reboot staat namelijk vanaf 8 juni op HBO Max. We hopen dat rond deze tijd de serie ook in Nederland te zien is en anders kun je natuurlijk altijd nog gebruik maken van een VPN.

Lees ook: Finally: de exacte releasedatum van La Casa de Papel is bekend gemaakt