De feestdagen staan weer voor de deur wat betekent dat het gourmetstel van zolder gehaald kan worden. De keuze uit snacks wordt ieder jaar groter (hi, vega burgers) dus een saaie gourmetavond is verleden tijd. Deze gourmetsnack ben jij volgens je sterrenbeeld.

Ram – Shoarma

Shoarma tijdens het gourmetten is een hele grote go als het aan ons ligt. Ga voor een spicy variant, wat goed bij de vurige kant van de Ram past. Vergeet niet af te blussen met genoeg knoflooksaus.

Stier – Hamburgers

Stieren houden van eten. Grote kans dat de Stier dan ook tijdens de feestdagen niet uit de keuken te slaan is. Dit teken is dol op luxe en kwaliteit, en zal niet snel nee zeggen tegen een juicy burger.

Tweeling – Ei

Grote kans dat een Tweeling niet aan eten toe komt tijdens een avondje gourmetten. Dit chatty teken is veel te druk met het socializen en grapjes maken. Eggs-hausting..

Kreeft – Kaasschnitzel

Kreeften hechten veel waarde aan comfort, ook tijdens een avondje gourmetten. En wat schreeuwt er meer comfort dan een krokante schnitzel waar gesmolten kaas uitloopt?

Leeuw – Pannenkoekje

Leeuwen maken letterlijk van alles een show. Vraag een Leeuw om een pannenkoekje te maken tijdens het gourmetten, en hij zal proberen om je pannenkoek perfect te flippen.

Maagd – Vega gehaktballetjes

Maagden staan bekend om hun perfectionisme, en zijn daarom enorm milieubewust. Een Maagd zal daarom snel kiezen voor de vega opties. En die zijn er vandaag de dag (gelukkig) genoeg!

Weegschaal – Slavink

Weegschalen kunnen geen keuzes maken. Rund of varken? Met een slavink heb je het allebei.

Schorpioen – Garnalen

Door hun intense voorkomen worden Scorpioenen vaak aangezien als vuurteken. Maar dit is niet waar! Het waterteken is enorm emotioneel en intuitief.

Boogschutter – Stokbrood

Boogschutters zijn echte avonturiers, zeker als het om het beleggen van stokbrood gaat. Van cocktailsaus tot satésaus, niks is een Boogschutter te gek.

Steenbok – Biefstuk

De Steenbok is een aardeteken met een bak aan fysieke kracht en ambitie. Om hun doelen te bereiken heeft de Steenbok natuurlijk wel de nodige fuel nodig (in de vorm van een stuk vlees).

Waterman – Worstjes

Sorry Waterman, maar jullie staan bekend als de fuckboys van de dierenriem. Dit komt door de ruimdenkende aard van de Waterman. Deze gourmetsnack heeft dus ook geen verdere uitleg meer nodig..

Vissen – Zalm

Dit waterteken is super emotioneel en gevoelig. Vissen, zalm.. Heeft geen uitleg nodig als het aan ons ligt.

Lees ook: De mensen met dit sterrenbeeld staan open voor een open relatie