Liefde komt in verschillende vormen en is dan ook voor iedereen verschillend. Terwijl de een super monogaam is houdt de ander meer van een open relatie. Wat je ook leuk vindt maakt niet uit, maar zegt wel veel over je. Mensen met dit sterrenbeeld staan open voor een open relatie, volgens expert astrologen.

Deze sterrenbeelden staan open voor een open relatie

Wat is een open relatie?

Een open relatie wordt ook wel een polygame relatie genoemd. Mensen in een polygame relatie staan open voor een levenswijze waarin ze gelijktijdig meer dan één liefdesrelatie hebben, waarbij ook ruimte is voor seksualiteit op voorwaarde dat het gebeurt in open- en eerlijkheid. Eerder schreven we al over de verschillende vormen van open relaties. Ben je een van onderstaande sterrenbeelden? Dan is dit misschien wel wat voor jou.

Ram

Rammen zijn in staat om een langdurige relatie te hebben, als dat is wat ze écht willen. Maar soms zit de passievolle natuur van de Ram in de weg. Rammen zijn vurig, zitten vol levenslust en zijn altijd opzoek naar de volgende stap: wellicht een nieuwe relatie? Rammen kijken altijd vóóruit. Dit kan betekenen dat een Ram de fysieke kant van een relatie met een ander persoon wil ontdekken. Onthoud wel: meestal zijn deze flings slechts van korte duur.

Boogschutter

Boogschutters kunnen heel onzeker zijn in hun relatie over de connectie die ze aangaan: Boogschutters houden nu eenmaal van avontuur. Daarom zijn ze meer geschikt voor een open relatie. Een monogame relatie zou te saai zijn voor een boogschutter, iets wat een open relatie alles behalve is.

Waterman

Een waterman is super sociaal, een vrije denker en leert dan ook graag nieuwe mensen kennen. Dat niet alleen op het gebied van vriendschap, maar ook heb het gebied van liefde. Ze staan open voor avontuur, zijn super open-minded en dus geschikt voor een open relatie.

Lees ook: Oppassen geblazen: dit zijn de 3 sterrenbeelden die het meest geneigd zijn je te ghosten.