Never Have I Ever is een heel populair spel, wat je vast al eens gespeeld hebt. Het bedenken van originele vragen, kan soms wel een beetje lastig zijn. Dit zijn de twintig meest hilarische vragen die je aan je vriendinnen kan stellen tijdens het spelen van Never Have I Ever.

never have i ever

Never Have I Ever

Voor de mensen die het spel nog niet kennen: Never Have I Ever is een spel wat je op bijvoorbeeld een feestje kan spelen. Het is een creatieve manier om elkaar beter te leren kennen. Je noemt iets, en als mensen het gedaan hebben moeten ze hun hand opsteken of een slok van hun drankje nemen, bijvoorbeeld. Dit zijn de twintig grappigste vragen die je kan stellen.

Lees ook: Tips voor een geslaagde vriendinnen avond

Ik heb nog nooit…

1. Ik heb nog nooit een scheet gelaten bij mijn partner

2. Ik heb nog nooit in de douche of in het zwembad geplast

3. Ik heb nog nooit gelogen tijdens het spelen van Never Have I Ever

4. Ik heb nog nooit gegild tijdens het kijken van een enge film

5. Ik heb nog nooit zo hard gelachen dat ik mijn drinken uitspuugde

6. Ik ben nog nooit op televisie geweest om een gĂȘnante reden

7. Ik heb nog nooit mijn ondergoed binnenstebuiten gedragen om het niet te hoeven wassen

8. Ik heb nog nooit iemands huis beklad met toiletpapier

9. Ik heb nog nooit een volledige serie binnen een dag uitgekeken

10. Ik heb nog nooit mijn ouders betrapt terwijl ze een bedavontuurtje hadden

11. Ik ben nog nooit verteld dat ik hard snurk

12. Ik heb nog nooit een pikante droom gehad over een totaal onverwacht persoon

13. Ik heb nog nooit een week lang niet gedoucht

14. Ik heb nog nooit een nepaccount aangemaakt op social media

15. Ik ben nog nooit naar een feestje gegaan waarvoor ik niet uitgenodigd was

16. Ik heb nog nooit een relatie met iemand gehad die ik niet leuk vond, alleen omdat diegene knap was

17. Ik heb nog nooit gelogen op een eerste date

18. Ik heb nog nooit iemand anders tandenborstel gebruikt

19. Ik heb nog nooit gedaan alsof ik aan het bellen was, om een gesprek te vermijden

20. Ik heb nog nooit een geurtje dat iedereen vies vindt, lekker gevonden