De dagen worden steeds korter, donkerder en vooral heel veel kouder. Het perfecte weer om binnen te blijven en een film te kijken! Laat Pathé nou net met een hele leuke actie komen, je kan namelijk de hele maand december gratis films kijken op Pathé thuis! Zet de popcorn maar vast klaar!

Je kan gratis films kijken op Pathé thuis?

Je kan grátis films kijken bij Pathé thuis. Ja, echt! Hoe dat precies werkt leggen wij je verder uit.

Pathé Thuis

Misschien ken je Pathé Thuis al, maar voor iedereen die een opfrissertje nodig heeft: Pathé Thuis is je thuisbioscoop. Je zou denken dat je dan net zo goed films op andere streamingdiensten als Netflix of Videoland kan kijken, maar waarin Pathé verschilt is dat je films kan huren die op dat moment ook in de bioscoop zijn. Je hebt dus voorrang op een hoop nieuwe leuke films! Bij andere streamingdiensten duurt het daarentegen vaak nog wat langer voor de films beschikbaar zijn.

December filmmaand

Normaal moet je om een film te huren een account aanmaken, en een klein bedrag betalen per film. Nu zijn de films helemaal gratis! Om van de actie gebruik te maken heb je wel een account nodig, die ook helemaal gratis is. Iedere dag komt er weer een nieuwe film, die bekend wordt gemaakt via de Facebook en Instagram van Pathé Thuis. Als je op de film klikt staat er direct aangegeven dat deze te kijken is voor 0 euro. Je hoeft de film trouwens ook niet meteen te kijken. Als je de film direct start heb je namelijk nog 48 uur om deze af te kijken. Kies je voor kijk later, dan is de film nog 30 dagen beschikbaar. Wij weten in ieder geval wat we vanavond gaan doen!

Lees ook: Al onze favoriete acteurs spelen in deze nieuwe Netflix-film