Nooo! Helaas hebben wij heel slecht nieuws voor de echte Grey’s Anatomy fans. De bekende serie die zich afspeelt in het ziekenhuis gaat helaas van Videoland af… No wayyyy! Pak nog snel je kans op de kunnen genieten van Meredith in de leuke serie.

Grey’s Anatomy verdwijnt van Videoland

Helaas is er bekend gemaakt dat de serie Grey’s Anatomy binnenkort van Videoland gaat verdwijnen. De serie is vanaf 30 april helaas niet meer te zien op het streamingplatform. De ziekenhuisserie heeft maar drie maanden op Videoland gestaan. In totaal heeft de serie 18 seizoenen waarvan er 16 op Videoland staan, en we hebben dus eigenlijk maar super kort de tijd gehad om alle seizoenen te kunnen kijken.

Je kunt de serie nu nog kijken op Amazone Prime, maar daar verdwijnt hij binnenkort ook…

Lichtpuntje

Voor de mensen die een Disney+ account hebben, hebben we wel goed nieuws. Hier kun je namelijk Grey’s Anatomy nog kijken. Hier kun je zelfs nog een seizoen extra kijken, namelijk 17 seizoen. Helaas kunnen we seizoen 18 alleen nog maar kijken op de televisie.

Videoland

Niet getreurd. Ondanks dat Grey’s Anatomy helaas van Videoland afgaat, komen er wel weer heel veel andere leuke films en series weer op. Zo kun je binnenkort Love Actually, acht seizoenen van Desperate Housewives en nog veel meer zien. Misschien zit jou nieuwe favoriet er wel bij.

Lees ook: Door dit te doen word jij net zo badass als Meredith uit Greys Anatomy