Na al die dagen stressen om werk of studie is nu allemaal wel goed geweest. Het is gewoon echt weer tijd voor een heerlijke vakantie. Waarschijnlijk ben je ook continu aan het fantaseren over de meest mooie plekjes in de zon. Wij hebben het Griekse penthouse die je echt eens zou moeten bekijken. Het is op een super mooie locatie en ook nog eens super goedkoop!

Griekse penthouse

Kan jij ook niet wachten op de zomerse zon, strand en luxe? Dan is dit Griekse penthouse echt wat voor jou. Deze penthouse is namelijk super luxe ingericht en staat ook nog eens op een prachtig plekje in Griekenland. Jij kan hier heerlijk gaan genieten van de zon aan het zwembad. Hoe lekker is dat wel niet? Niet te vergeten zijn ook de jacuzzi en een heerlijke buitendouche voor het echte vakantiegevoel. Vind je het ook leuk om lekker te koken en lang te tafelen op vakantie? Dan zou je heerlijk gebruik kunnen maken van de grote barbecue, een grill met draaispit en zelfs een houtoven! Mmm…

Griekse Penthouse
Airbnb: Kalathi Home Suites
Griekse penthouse
Airbnb: Kalathi Home Suites

Je zou denken dat het allemaal niet beter zou kunnen. Toch blijft dit prachtige penthouse je verbazen. Voor de echte fanatiekelingen hebben ze daar zelfs kajaks om lekker het water op te gaan!

Griekse penthouse
Airbnb: Kalathi Home Suites
Griekse penthouse
Airbnb: Kalathi Home Suites

Prijzen

Naast dat dit penthouse echt prachtig is, is hij ook nog eens spot goedkoop. Wanneer je een nacht gaat, kost het €90. In het hele penthouse kunnen 11 mensen. Wanneer jij met een groep van 11 mensen naar deze prachtige plek gaat, split je de kosten en dan kom je uit op een bedrag dat je nog geen €10 euro moet betalen per nacht. What?! Dat is wel heel goedkoop voor zo’n mooie plek in Griekenland. Heb jij al zin om deze heerlijke vakantie te gaan boeken? Boek dan één van de kamers hier!

Lees ook: Waarom je liever op vakantie gaat met je vriendinnen dan met je partner