Op vakantie gaan met je vriendinnen is één van de leukste dingen die er zijn. Hele avonden lekker kletsen, wijntjes drinken en super veel lachen samen. Don’t get us wrong, met je partner op vakantie gaan kan heel leuk zijn, maar toch gaan we stiekem liever met onze besties.

Waarom je liever op vakantie gaat met je vriendinnen dan met je partner

Natuurlijk is een weekje met je lover weggaan heerlijk, maar met je vriendinnen op vakantie is gewoon het einde. En wel om deze redenen:

Je kunt ongegeneerd veel drinken

Heerlijk om met je vriendinnen helemaal los te laten gaan wanneer je op vakantie bent. Voordat je klaar bent met die kan sangria staat de volgende alweer op tafel. Je hoeft je voor helemaal niemand in te houden.

Je hebt geen last van relatiedrama

Een relatie is superleuk hoor, maar daar hoort ook de nodige drama bij. Het is nooit allemaal leuk in een relatie. Af en toe ene discussie is dan ook echt gezond. Wanneer je met je vriendinnen op vakantie bent, heb je hier zeker geen last van. Lachen, gieren en brullen!

Je hebt de hele dag de slappe lach

Waarschijnlijk kun je ook superveel met je partner lachen, maar dat is toch echt anders dan wanneer je met vriendinnen bent. Het ene na het andere awkward verhaal wordt op tafel gegooid gepaard met een paar inside jokes.

Je kunt zonder zorgen naar die knappe surfers kijken

Wanneer je met andere meiden op vakantie gaat, kan je echt even je eigen ding doen. Zo zou je ook even zonder je partner kunnen genieten van die knappe surf dudes. Kijken mag, toch?

Je kunt de hele dag aan het zwembad of op het strand liggen

Wanneer je met vriendinnen op reis bent, genieten jullie echt optimaal. Het is dan ook heerlijk om samen de hele dag aan het zwembad te liggen of op het strand.

Je krijgt veel beter fashion advies tijdens het winkelen

Shoppen in het buitenland is altijd leuk. Het is heel leuk om met je partner te gaan winkelen, maar het advies wat je krijgt is niet altijd al te best. Met “Dat staat je wel leuk” komen we namelijk niet zo ver.

Lees ook: Bewezen: Lezen op vakantie is goed voor je gezondheid