Spelletjes spelen blijft leuk, of je nu 4 bent of 84. In Amsterdam is het dan ook altijd druk bij de gezellige Ton Ton Club: veel hippe mensen en families die onder het genot van een lekker drankje uren achter de flipperkast of gokautomaat zitten. Nu kunnen we echter nog meer gaan genieten van toffe spellen want in Utrecht opent de allergrootste arcadehal van de Benelux.

Opening

De arcadehal, die in handen is van Roel Veltmeijer, opent vandaag, vrijdag 21 april in Utrecht. De hal bevindt zich aan de Mariaplaats en kent een oppervlakte van maarliefst  1.000 m². Hier kun jij je met je vriendinnen, je gezin of je lief uren vermaken met spellen als airhockey, schiet -en racespellen, basketbal games en nieuwe 4D-games zoals danssimulatoren.

arcadehal-femfem

Scorebord

Een tof element aan deze gamehal is het feit dat jouw scores digitaal worden bijgehouden, in zogeheten Redemption Games. Dit houdt in dat je uiteindelijk met je behaalde scores prijzen kunt ophalen. En deze prijzen zijn niet zomaar iets kleins, zo kun je hele goede scores zelfs inwisselen voor een Ipad, Ps4 of GoPro.

Wil jij vanavond al een kijkje nemen? De hal gaat om 21:00 open. De opening zal nog extra leuk worden door de samenwerking met Eva Simons. Toch liever thuis een spelletje spelen? Wij selecteerden deze toffe spellen voor je.