Eigenlijk is dit een artikel voor de mannen, dus laten we hopen dat ze dit lezen of dames, stuur dit even subtiel door want daar doe je jezelf een hoop plezier mee. Het gaat namelijk over het cadeau waar we redelijk wat irritaties aan hebben wanneer we het krijgen met valentijn.

ergernis valentijn FEM FEM

Super lief natuurlijk dat jouw partner iets voor je heeft gekocht maar in de categorie ‘ondermode’ is er toch iets waar we ons behoorlijk aan irriteren: te pikant en de verkeerde maat lingerie.

Lief bedoeld maar liever niet

Uit onderzoek van online winkelcentrum beslist.nl is het duidelijk dat mannen serieuze steken laten vallen wanneer ze besluiten om hun vriendin te verrassen met lingerie voor valentijn. Ten eerste gaan ze vaak voor ‘spannend’ ondergoed, denk hierbij aan een string of een tanga, terwijl vrouwen juist de voorkeur hebben aan comfortabeler ondergoed, zoals een hipster of slip.

Nog iets wat opviel was dat mannen en vrouwen bij het uitzoeken van lingerie niet hetzelfde mooi vinden. Zo gaan mannen voor stoffen, modellen en kleuren die totaal niet populair zijn bij vrouwen. De populairste kleur onder de mannen is rood en houden ze van kant wat helemaal niet de populairste kleur en stof is onder de vrouwelijke shoppers. Vrouwen geven voornamelijk geld uit aan zwart ondergoed.

De grootste afknapper

Laten we het vooral ook even over de grootste ergernis hebben van vrouwen die lingerie krijgen van hun partner: lingerie krijgen in de verkeerde maat. Mannen schatten namelijk de cupmaat van hun partner groter in en kopen vaak een volle cupmaat groter dan hun partner daadwerkelijk hebben. Wat ons betreft kan lingerie van de cadeaulijst worden geschrapt want het is toch vrijwel altijd té pikant, niet de juiste kleur en ook nog eens van een merk wat je nooit draagt.

Gelukkig hebben we ook wat inspiratie om vooral jezelf te verwennen.