Een cadeau kopen, paniek! Ga je voor een persoonlijk cadeau of kies je simpelweg voor een douchegel. Met Valentijnsdag is het al helemaal lastig. Zal ik voor de deur gaan staan met een bos rozen, kies ik voor een persoonlijke brief of een groot cadeau? De meest voorkomende vraag: moet ik eigenlijk wel een cadeau kopen?

valentijnsday FEM FEM

Wat mensen vaak vergeten is dat Valentijnsdag niet alleen voor koppels is, maar ook een dag om te vieren voor singles of een dag om jouw liefde te uiten naar je vriendinnen en/of vrienden. Op deze dag is natuurlijk niets verplicht, want je viert tenslotte de liefde voor wie dan ook. Dat is eigenlijk waar het om draait. Wil je het ‘lege-handen-moment’ voorkomen? Breng dan een bezoekje aan TK Maxx, een breed assortiment met unieke items en standaard tot 60% korting. Wat wij zo fijn vinden aan TK Maxx? Dat je er eigenlijk voor ieder wat wils kunt halen, van beautyproducten en woonaccessoires tot aan kleding en sieraden. Zorg alleen dat je niet te lang wacht en ruim vóór 14 februari gaat shoppen. Wanneer een item weg is, is het bij TK Maxx namelijk écht weg.

Valentine’s Day inspiratie 

Als er iets is waar vrouwen dol op zijn, dan is het alles rondom uiterlijke verzorging. Een veel goeds belovende olie als cadeau wordt bijvoorbeeld zeer gewaardeerd, ze kunnen erg duur zijn en daarom niet iets wat je zelf snel zal aanschaffen. TK Maxx biedt jou een assortiment met een laag prijskaartje en wij hebben voor jullie een selectie gemaakt:

Verwen je vriendinnen

Niks lekkerder dan een momentje voor jezelf. Heb je toevallig een vriendin die een moeilijke tijd heeft gehad of het gewoon verdient om even in de watten te worden gelegd? Verras haar met de fijnste beautyproducten waarmee ze haar eigen ‘home spa‘ kan recreëren.

valentijn vriendin 1 FEM FEM
valentijn vriendin 2 FEM FEM
tkmaxxdutch_196104399057334
tkmaxxdutch_196104832905494

Verwen je vriend

Mannen hebben vaak niks met Valentijn maar vinden het stiekem wel heerlijk wanneer ze verrast worden met een cadeau. Ga bijvoorbeeld voor een geurkaars, iets wat mannen vaak heerlijk vinden maar zelf nooit kopen. Of een cool statement piece voor in zijn huis.

valentijn vriend 2 FEM FEM
valentijn vriend FEM FEM
tkmaxxdutch_1961041242259180
tkmaxxdutch_196104646966193

Verwen jezelf 

Waarom ook niet gewoon jezelf in de watten leggen? Volgens onderzoek is het namelijk hartstikke gezond om vrijgezel te zijn. Nieuwe schoenen bijvoorbeeld, of fijne producten voor die heerlijke momentjes voor jezelf thuis.

valentijn jezelf 2 FEM FEM
valentijn jezelf FEM FEM
tkmaxxdutch_1961041915230394 tkmaxxdutch_1961042112191511

Lees ook: Drie dingen die je op Valentijnsdag kunt doen als je single bent.