Maxim Froger, de bekende zanger en natuurlijk de spraakmakende expeditie-deelnemer, heeft samen met zijn vriendin Ruby een grote liefdesstap gezet. Het stel heeft onlangs een prachtig huis gekocht in hartje Gooi. Enne, dit zorgt voor veel exciting nieuws binnen de familie Froger. Met foto’s van hun nieuwe woning die de ronde doen, is het duidelijk dat Maxim en Ruby klaar zijn voor deze volgende stap.

Maxim Froger nieuw huis
Bron: @xxrubyceline

Nieuwe gezinswoning voor Maxim Froger

Hun nieuwe gezinswoning bevindt zich in Blaricum, een populaire en kindvriendelijke wijk genaamd de Blaricummermeent. Deze moderne helft van dubbele villa met een prachtig rieten dak staat te koop voor €895.000 k.k. Het huis ligt tegenover een sfeervol plantsoen en biedt alles wat je maar kunt wensen: een ruime tuin, voldoende slaapkamers en gelegen in een gezellige buurt.

We kunnen wel stellen dat Maxim en Ruby oog hebben voor stijl en comfort! Deze stap markeert het begin van hun leven samen en wie weet biedt het genoeg ruimte voor uitbreiding binnen de familie Froger. Fingers crossed!

Reacties

“Alles samen”, schrijven Maxim en Ruby bij hun Instagrampost waar ze te zien zijn met champagne in hun nieuwe huis. Op de andere foto zien we Ruby trots poseren met de sleutels van hun nieuwe stekje. Het koppel gaat officieel samenwonen!

De trotse broer van Maxim, Danny, reageert met een knipoog: “Nu wonen jullie wel heel dichtbij, ik denk dat ik maar iets anders ga zoeken. Gefeliciteerd!” Ook andere bekende Nederlanders zoals Charly Luske, Expeditie-collega Chelsey Weimar en Daan Boom feliciteren het koppel met hun nieuwe huis.

Expeditie Robinson

Naast deze grote liefdesstap heeft Maxim nog meer grote stappen gezet in 2023. Hij heeft namelijk deelgenomen aan het programma Expeditie Robinson. Na een aantal afleveringen besloot Maxim dat het avontuur genoeg was geweest en verlangde hij terug naar zijn thuis, naar zijn moeder en naar zijn vriendin Ruby. Enne, nu snappen wij helemaal waarom: de twee hadden dus grootschalige plannen in gedachten!

We wensen Maxim en Ruby heel veel geluk in hun prachtige nieuwe huis en kijken uit naar wat de toekomst voor hen in petto heeft. Hopelijk kunnen we binnenkort nog meer goed nieuws verwachten van de familie Froger!