Another day, another TikTok-lifehack. Veel make-up artiesten verzamelen zich tegenwoordig op het platform en delen hun trucjes en hacks. Niet gek dat we regelmatig de beste tips voorbij zien komen waar we veel aan hebben. We maken nu kennis met de nieuwste trend: gym lips.

Wat zijn gym lips?

We horen je denken: wat zijn gym lips dan precies? Eigenlijk spreekt het voor zich. Veel vrouwen gaan regelmatig naar de sportschool. Hoewel het lijkt alsof we dat zonder een laagje make-up doen, zit dat in de meeste gevallen toch anders. Veel vrouwen verlaten het huis niet zonder een laagje make up, maar willen ook niet in full glam naar de gym. Daarom gaan ze voor een natuurlijke look. En jawel, daar ontstonden de gym lips.

gym lips
Bron: Pinterest

Hoe maak je gym lips?

Simpel gezegd zijn gym lips een betere versie dan je natuurlijke lippen. Je kiest voor een lipliner die bijna identiek is aan de kleur van je natuurlijke lippen. Ga met de lipliner aan de slag, maar kleur een beetje buiten de randjes. Je begint met lijnen rondom je lippen en vult daarna je lippen helemaal in. Je sluit het geheel af met een goede verzorgende lippenbalsem met een glossy effect en je bent helemaal ready to go. 

Voorbeelden op TikTok

Make-up artiest Kelli Anne Sewell startte deze trend door haar gym lips te delen op TikTok. Vervolgens ging de video compleet viral en begonnen veel vrouwen dit verder te delen. Het verbaast ons overigens helemaal niet, want ook wij zijn helemaal fan!

@makeupxka let’s bring gym lips to tik tok lmao #gymlips my go to liner is @Kevyn Aucoin in divine or @ABH Cosmetics ♬ original sound – Kelli Anne Sewell

@lawlessbeautyofficial #gymlips is our new go-to on the daily, wbu? #fyp ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Heb je nou echt haast en wil je tóch voor die felbegeerde gym lips gaan? Kleur dan alleen de randjes van je lipen, en overline een klein beetje. Kleur je lippen niet in, maar gebruik de gloss om er een geheel van te maken. Makkie!

Lees ook: Hailey Bieber deelt beauty-hack voor volle lippen