We kunnen niet ontkennen dat Hailey Bieber elke dag mooier lijkt te worden. Net als meerdere bekendheden mocht Hailey Bieber ook een bezoekje brengen aan de after-party van de Oscars. Ze kwam natuurlijk in stijl en zag er adembenemend mooi uit. Net zoals haar kleding was ook haar make-up weer helemaal on fleek, en dit was wel een insta postje waard. Tussen een reeks foto’s waar je haar outfit ziet, onthult ze ook haar geheim voor vollere lippen, en het is veel makkelijker dan dat je denkt!

Hailey Bieber volle lippen
Instagram @haileybieber

The same lips as Hailey Bieber

We weten allemaal dat Hailey Bieber altijd prachtige make-up looks draagt. Lekker natural en soms wat meer dekking. Ook konden we zien dat Hailey behoorlijk goed is in haar lippen over-linen, want haar lippen zien er altijd ge-wel-dig uit. Via Instagram deelde Hailey een video waar ze in twee stappen laat zien hoe ze haar lippen voller laat lijken. Dit doet ze als laatste touch up voor de after party van de Oscars.

De techniek die Hailey gebruikt heeft ze van de bekende make-up artiest Mario Dedivanovic. Deze techniek deelde Mario al eerder op TikTok en is binnen no time viral gegaan.

Wij leggen ‘dé techniek’ nog 1x voor je uit

Het maakt niet uit welke lip-liner je wilt gebruiken, gebruik er 1 waar jij je fijn en comfortabel bij voelt. De prijs maakt ook niet uit want ook met een duur potlood kan je het verpesten.

Stap 1. Je begint bij je cupido boogje. Alleen dit stukje van je bovenlip over-line je. Dit doe je zodat je lippen voller lijken en daarnaast verkort het ook het stukje huid tussen de neus en de lippen. Trek vanuit je cupido boogje de lijnen door naar je mondhoeken maar over-line deze stukken niet.

Stap 2. Ook bij het middenstuk van je onderlip over-line je, de rest niet. Trek de lijnen weer door maar blijf binnen de lijntjes!

Stap 3. Vervolgens kan je een lipstick of gloss aanbrengen en heb je de perfecte over-lined lip.

@makeupbymario My liplift technique went viral! Here’s how I do it #mariosLipLift #makeupbymario #lipliftbymario ♬ Lovin It Good-JP – Bold Eagle


Lees ook: Lipstick lovers opgelet: 28 juli is het national lipstick day