Als je door je Pinterest of Instagram feed scrolt, zie je de mooiste haarcreaties voorbij komen. Afgelopen tijd zagen we de bijzonderste haarkleurtrends opkomen, zoals Strawberry blonde en Ash brown. Het is wel duidelijk: aparte kleuren zijn hot! Ook in 2018 zul je weer opkijken van de trends. Wat dacht je van grijs haar met unicorn highlights? De perfecte uitkomst als je niet kunt kiezen welke kleur je je haar wilt verven!

Highlights

Een officiële naam heeft deze trend nog niet, maar als we het een naam moesten geven zou het woord ‘unicorn’ er sowieso in voorkomen. Je creëert deze coupe doormiddel van  je haar eerst in een grijze of ice blonde basiskleur te verven. Aan de basiskleur worden veel highlights toegevoegd, in de kleur opaal.

Opaal

Opaal is een mix tussen parelmoer en olieachtige kleuren zoals paars, groen en blauw. Denk aan een geknapte zeepbel, die bevat olieachtige kleuren. Je kunt veel verschillende pastelkleuren toevoegen aan het haar, zodat de kleuren uiteindelijk mooi overlopen.

Ben jij nog niet zeker van deze kleurrijke trend? Na het zien van deze inspiratiefoto’s ren je meteen naar de kapper!

unicorn6-femfem unicorn4-femfem unicorn5-femfem UITGELICHTunicorn-femfem unicorn3-femfem unicorn1-@_kelsry-femfem chrisloveshair-unicorn2-femfem
Foto’s via: @hairpaintedwithlove@saltandgypsysalon@hairbyjudyson, @rossmichaelsalon@catecutdye@_kelsry@chrislovesh

Speel jij liever op safe? Bekijk deze andere haartrends voor 2018!