Een nieuw jaar, nieuwe trends. We zijn ontzettend veel trends op het gebied van haarstijlen tegengekomen en hebben van alles uitgeprobeerd. Zo hebben we laatst de mooiste haarstijlen van 2017 op een rijtje gezet, maar nu is het tijd om vooruit te kijken. Dit zijn de mooiste haartrends voor 2018.

haartrends-2018-femfem

Lang en nonchalant

Lange, nonchalante lokken met een scheiding in het midden. Een out-of-bed coupe, maar dan op die dagen dat je niets hoeft te doen en je haar perfect zit. Deze haarstijl zal er bij iedereen anders uitzien, afhankelijk van je haartype. Maar wanneer je je haar lekker losjes en nonchalant langs je gezicht laat golven, zit je in 2018 al snel goed.

Strak

Heb jij geen golvende lokken en is bovenstaande look niet geschikt voor jouw haartype? In 2018 kan het allemaal. Stijl, strak en achter de oren zullen we veel gaan zien.

Rechte bob

Naast alle lange, golvende, natuurlijke lokken, mag het in 2018 best wat gewaagder. Een bob zullen we veel terug gaan zien, maar ook dan lekker nonchalant. Recht afgeknipt en een scheiding in het midden.

De Pixie Cut

Heel wat gewaagder, maar onwijs mooi. Het wordt tijd dat we de pixie cut gaan omarmen. Kijk naar Cara Delevigne of Katy Perry die dit kapsel rocken. Wel mag de pixie cut in 2018 wat losser, het hoeft niet meer allemaal zo strak en kort. Zorg wel dat je dit korte kapsel ook echt stoer draagt, maar met een zacht effect. Ook kort is sexy.

Warme kleuren

Denk aan kastanjebruin, een mooie balayage of donkerblonde tinten. Warme kleuren zullen veel voorbijkomen in 2018.

Ook benieuwd naar de make-up trends van 2018? Die lees je hier.