Nu het voorjaar van start is gegaan, ben je misschien wel toe aan een nieuwe haarkleur. Zo kun je het seizoen beginnen met een nieuwe, frisse coupe. Om je een handje te helpen, hebben wij de haarkleurtrends voor dit seizoen op een rijtje gezet.

Blorange

Dit is zonder twijfel de grootste haartrend van dit seizoen. Blorange is een combinatie van oranje en blonde tinten en heeft veel weg van rosegoud en strawberry blond. Het geeft een frisse kleur in je gezicht en het is een tint die iedereen staat. Vind je het net iets te gewaagd? Vraag dan aan je kapper of ze blorange-highlights wil zetten. Dit is wat subtieler en tóch een beetje hetzelfde idee.

haarkleurtrends-femfem blorange-haarkleurtrends-femfem

Rooted blonde

Dit seizoen hoef jij je uitgroei niet te verbergen, maar mag je deze met trots laten zien. Door de aanzet van je haren een tintje donkerder te maken, creëer je een schaduwkrijg. Door hier vervolgens highlights in te zetten, krijg je een natuurlijker verloop van donker naar licht.

femfem-rootedblonde-haarkleurtrends-vrouw rooted-haarkleurtrends-femfem

Bronde

Het is een haartrend die je steeds meer zult zien. Bronde zijn verschillende tinten blond en bruin die jouw haar een natuurlijk en subtiel effect geven. Wanneer je dus twijfelt tussen blond of bruin haar is dit de ideale oplossing voor jou, een beetje van beide.

bronde-haarkleurtrends-femfem femfem-bronde-haar-haarkleurtrends

Soft red

Goed nieuws voor alle roodharigen onder ons: rood tinten zijn dit seizoen een heuse trend. Wanneer je nog niet bent voorzien van deze mooie kleur, laat je haren dan in natuurlijke roodtinten verven. Dit kan in donkere en lichte tinten, maar zorg ervoor dat het natuurlijk oogt.

femfem-rood-haarkleurtrends haarkleurtrends-femfem-rood

Asblond

Asblond haar is helemaal hot and happening. Het is een samensmelting van blond met grijstinten en geeft een koele uitstraling. Deze tint doet het vooral goed als je huid een koele ondertoon heeft. Het is een prachtige kleur, maar je zult wel regelmatig langs de kapper moeten om de kleur mooi en levendig te houden. Koele tinten worden na een tijdje namelijk weer warm.

haarkleurtrends-femfem-asblond femfem-asblond-haarkleurtrends