Misschien voel je het een beetje kriebelen om eens een ander kapsel te nemen, maar ben je bang voor verandering. Het is en blijft natuurlijk je haar en dat is heilig voor ons vrouwen. Maar toegegeven, jarenlang hetzelfde kapsel begint soms ook wel een beetje te vervelen. Dit zijn de mooiste kapsels voor aankomend seizoen. Ze zijn mooi en simpel en dus zeker het overwegen waard.

Bronde

Het is een haartrend die overal terug te zien is: bronde. Dit is een soort samensmelting van blond en bruin haar en dus perfect voor iedereen die een beetje van beide wil. De verschillende tinten blond en bruin geven een natuurlijk en subtiel effect.

bronde-femfem-haartrends bronde-femfem-vrouw-haartrends femfem-bronde-haartrends

Sandy blonde

Veel vrouwen zijn al gezegend met deze mooie haarkleur en mogen nu extra hard in hun handen klappen, want zandkleurig blond is dit jaar een echte haartrend. De kleuren liggen dicht tegen peper -en zout tinten aan en zal aankomend seizoen niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld.

haartrends-femfem-sandyblonde sandyblonde-haartrends-femfem sandyblonde-haartrends-femfem

Bardot fringe

Dit iconische kapsel uit de jaren 50 en 60 is weer helemaal terug van weggeweest. De lokken zijn natuurlijk bekend van Brigitte Bardot en het kapsel is dit jaar een echte haartrend. Als je voor deze look wilt gaan, vraag je kapper dan om een dikke, schuin afgeknipte pony met een middenscheiding te maken.

haartrends-femfem-brigittebardot femfem-haartrends-haar-bardot haartrends-bardot-femfem

The blunt cut

Bij dit kapsel maakt het niet uit hoe lang je haren zijn. Of je nu een bob of juist hele lange haren hebt, het maakt niets uit. Bij de blunt cut is alles op één lengte geknipt. Vraag je kapper om het ‘bot’ af te knippen voor een mooi effect. Het is een simpel, maar mooi kapsel die niemand zal misstaan.

haartrends-haren-femfem haartrends-femfem-blunt haartrends-bluntcut-femfem

Soft undercut

Bij de soft undercut is het de bedoeling dat je de onderkant van je haren lekker rommelig laat. Het creëert een nonchalante, speelse look. Volgens de haarstilist van L’Oreal, Anh Co Tran, wordt dit kapsel helemaal in.

softundercut-femfem softundercut-femfem-haartrends haartrends-femfem-softundercut

Lees hier wat je niet met je haar moet doen voor het slapen gaan.