Als we naar buiten kijken verwachten we niet meteen dat de lente alweer bijna voor de deur staat. Toch is het echt zo! Daarom kunnen we maar beter voorbereid het voorjaar ingaan. Wij hebben een selectie gemaakt van de tofste kapsels die in de lente vaak voorbij gaan komen!

Nonchalant

Het hoeft allemaal niet meer zo netjes. Een out-of-bed look is hot! Het is wel de bedoeling dat je je haar goed verzorgd. Met de juiste producten creëer je de perfecte nonchy look en zorg je dat het de hele dag goed blijft zitten. Wij zijn fan!

Lavendel

De lavendel kleur is helemaal het einde dit voorjaar! Het mag een beetje assig zijn, anders wordt het misschien een beetje extreem. Wat vind jij van de look?

Pixie cut

Kort is het nieuwe lang: veel mensen zetten de schaar in hun lange lokken en gaan voor  kort. Dit gedurfde kapsel maakt een come back en is vaak gespot op de rode lopers van de Fashion Week. Gaat jouw hart sneller kloppen van deze korte coupe?

Strawberry blonde

Heb jij al kennis gemaakt met deze kleur? Want ook in het voorjaar is deze kleur niet meer weg te denken! De licht rode/roze gloed op het haar is namelijk hartstikke trendy. Zou jij je haar verven in deze kleur?

Warme tinten

De honingblonde tinten mogen weer dit seizoen! We waren net gewend aan de koele en ijzige tinten, maar deze worden weer ingeruild voor de warme kleuren. Gooi de warme hightlights maar weer in het haar!

Voor welke lente look ga jij?

Wordt jouw haar snel vettig? Deze routine lost dat op!