Zijn jullie ook altijd aan het zoeken naar de beste haarverzorging producten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Beyoncé heeft een haarlijn uitgebracht voor alle haarsoorten en niet alleen de ingrediënten zijn goed, ook zijn de verpakkingen hebberigmakend.

beyonce cecred

Beyoncé Giselle Knowles-Carter

De wel bekende zangeres Beyoncé Giselle Knowles-Carter, had vorig jaar mei aangekondigd dat ze een haarlijn ging uitbrengen. Na ongeveer een jaar gewacht te hebben is het eindelijk zo ver. Op 21 februari 2024 is het merk Cécred gelanceerd. Het is een droom die uitkomt. “Cécred gaat over jezelf en alles wat je heilig is prioriteit geven”, deelt Beyoncé op haar website. “Het is mijn levenslange droom geweest om deze haarproducten te creëren en een aantal van de lessen van mijn moeder tot leven te brengen. We zijn begonnen door de behoeften van getextureerd haar zoals het mijne en anderen die vocht en kracht missen, voorop te stellen.”

@talia_gutierrezz #cécred #cécredreview #firstimpression #haircare #beyonce #cecred ♬ TEXAS HOLD ‘EM – Beyoncé

Haarproducten van Cécred

Het merk is ontworpen voor elk haartype, van krullen tot stijl haar. Op de website kan je je eigen haartype opzoeken en dan krijg je producten te zien die goed zijn voor jouw haar. Je kan ook een quiz doen, om nog betere haarproducten te vinden die bij jou passen. Beyoncé heeft gedacht aan veel haarverzorging producten, zoals haarolie, shampoo, conditioner, rijst en rozenwater en een haarmasker. Op de website wordt gezegd, hoe je je haar ook draagt ​​– natuurlijk, dons, uitgeblazen, platgestreken, gevlochten, gekleurd, geweven, pruiken – het begint met een gezonde basis.

Wat ons opvalt, is dat de verpakking mooi, maar simpel is gehouden. Het heeft een luxe clean girl uitstraling, het gaat zeker mooi staan in je badkamer. Het klinkt alsof deze haarproducten rond de €100 kosten, gelukkig is dat niet zo! Alle producten kosten tussen de €30 en de €40. Ik zou zeggen: laat de OLAPLEX maar lekker in de winkel liggen en probeer het nieuwe merk Cécred uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

De belangrijkste ingrediënten van Cécred

Alle producten van Cécred bevatten drie belangrijke ingrediënten, bioactieve keratine (lichaamseigen eiwit), honing en lactobacillus ferment (melkzuurbacteriën uit plantaardige grondstoffen). De bioactieve keratine, zorgt voor een gemakkelijke penetratie, bootst keratine in menselijk haar na en levert een diepe eiwit infusie. De honing zorgt voor essentiële hydratatie, de lactobacillus ferment, zorgt voor een gezonde hoofdhuid.

Beyoncé weet wel hoe ze zich moet uitsloven. Van zangeres, songwriter, actrice en modeontwerpster naar een eigen haarverzorging merk. Wat kan deze vrouw niet?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CÉCRED (@cecred)