Zet je schrap, want Hailey Bieber zorgt voor de winterse game changer en ze brengt de ballerina look naar voren als dé beautytrend die je niet wilt missen! Dus, zeg maar adieu tegen die strawberry girl summer, want Hailey heeft besloten dat de winter niet saai hoeft te zijn.

'BALLERINA LOOK Hailey Bieber
Bron: @haileybieber

Ballerina look à la Hailey Bieber

In de zomer maakten we door niemand minder dan Hailey Bieber kennis met de strawberry girl look. Maarre, net zoals aan de zomer een eind is gekomen, zeggen we ook dit lookje gedag. Want met haar eigen twist aan de suikerpruimfee uit De Notenkraker, maakt Hailey van de winter een magische aangelegenheid. Enne we moeten toegeven, het is als een sprookje, maar dan op je gezicht!

Dus, waar hebben wij deze geniale ontdekking gedaan? TikTok, natuurlijk! It-girl Hailey Bieber, die niet alleen een koningin is in het laten stralen van haar huid maar ook mede-oprichter van Rhode, toont op TikTok hoe je de perfecte winterse ballerina make-uplook rockt. Geïnspireerd door de Notenkraker en de suikerpruimfee, creëert ze een look die je rechtstreeks naar een betoverend sneeuwbalfeest transporteert. En guess what? Het kost bijna geen tijd en ze gebruikt gewoon wat praktische, multifunctionele goodies. Easy peasy, right?

Zo maak je de look

De Sugar Plum Fairy Make-up trend is nu de talk of the town, en we hebben Hailey daarvoor te danken. Het is fris, het is feestelijk en je krijgt die ‘net uit de sneeuw gedanst’-blos waar we allemaal van dromen. Enne, het wordt nog beter – je kunt deze look zelf ook maken! Met Hailey’s holy grails zoals die killer mascara, de M.A.C Cork Lip Liner, en haar eigen Rhode Peptide Glaze, kan ook jij die subtiele maar onweerstaanbare Sugar Plum Fairy Glow krijgen.

Maar we kunnen de finishing touches ook zeker niet negeren. We praten hier over gelamineerde wenkbrauwen, wat getekende sproetjes, een overload aan dieproze blush en wat glanzende oogschaduw. Gaan wij te snel voor je? Bekijk dan gewoon Hailey’s TikTok-video als je gids, en laat je innerlijke creativiteit de vrije loop.

@haileybieberwhen I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) – Ian Post

Voilà, je bent klaar om de magie van de feestdagen te omarmen. Met dit lookje krijg jij een gezond kleurtje, ook in de winter. Dus, laat die feestelijke dagen maar komen, want met Hailey’s ballerina look, ben jij klaar om te shinen als nooit tevoren!