We kunnen Hailey Bieber wel vertrouwen, als het komt op microtrends en fashion. Denk aan de donut glazed nails of de latte girl trend. Het model heeft deze zomer officieel een nieuw iets geïntroduceerd, namelijk ‘Strawberry Girl Summer’ en we zijn één en al oor.

strawberry girl aesthetic Hailey Bieber
Bron: @haileybieber

Strawberry girl aesthetic

Begin augustus postte mode-icoon Hailey Bieber een photodump op haar Instagram en introduceerde de nieuwe term ‘Strawberry Girl Summer’. De hashtag heeft al 44,5 miljoen views en het begrip is razend populair geworden binnen een aantal dagen. Maar wat betekent dit precies en wat moeten we ons bij deze aesthetic voorstellen?

Net als de vanilla- en latte girl, neigt de aesthetic van de strawberry girl naar een kleurenpalet, maar net in een ander jasje gestoken. Het bevat namelijk elementen van de coquette- en balletcore-trend met mooie, zachte roze tinten, maar daarnaast heeft het ook fruitige rode tinten. Beauty-wise betekent dit zacht roze blush, een scheutje sappige lip olie en roze getinte nagel ontwerpen. Lang verhaal kort: de Strawberry Girl trend oogt ‘zoetheid’ en mooier en vrouwelijker kan het niet.

Het artikel gaat verder onder de foto’s. 

Zo creëer je cherry lips á la Hailey Bieber

Leuk deze Strawberry Girl Summer aesthetic, maar hoe kunnen we deze zo goed mogelijk na creëren? Duh, met het meest opvallende van Hailey Bieber: haar juicy lippen. Gelukkig is Hailey niet van het geheimhouden van haar producten en onthulde ze wat haar fenomenale combinatie is. Deze is combo is net zo juicy als een verse kers en heeft hierom de titel cherry lips gekregen. Oelala!

Je zou denken dat Hailey een dure lippenstift of lipolie gebruikt, maar daar is niks van waar. Het enige wat Hailey draagt is de lipliner van MAC in de naam Cherry. Ze brengt de liner aan op haar lippen en smeert het uit met haar vinger. Vervolgens brengt ze een gloss aan om haar lippen shiny te maken. En voilà, je hebt de mooiste rode lippen ever.