Het 25-jarige topmodel Hailey Bieber ziet eruit om door een ringetje te halen, maar moet hier ook het een en ander voor doen. Natuurlijk heeft ze haar genen mee, maar Hailey werkt ook hard om gezond en fit te blijven. Benieuwd naar wat Hailey Bieber op een dag eet? Lees dan vooral verder.

Hailey Bieber
Instagram @haileybieber

Het dieet van Hailey Bieber

Hoewel Hailey graag experimenteert met vegan recepten, is helemaal vegan leven toch niet voor haar weggelegd. Ze voelde zich fantastisch toen ze een vegan dieet probeerde voor twee maanden, maar het was gewoon niet voor haar. Het model eet minder vlees, maar houdt wel van een visje op z’n tijd – vooral sushi is een favoriet. Maar wat eet Hailey van gedurende een dag?

Ontbijt

Hailey begint haar dag met een krachtig ontbijtje vol eiwitten. Meestal in dit eieren of havermout, vertelt ze aan Elle. Soms neemt ze ook een smoothie als ontbijt.

hailey bieber havermout

Lunch

Als lunch eet het model meestal een salade met vis en gegrilde veggies, maar soms eet ze ook een sandwich. Hailey let er wel op om niet teveel gluten te eten. Zo eet ze haar favo caesarsalade met boerenkool zónder croutons.

Diner

Als avondeten eet ze vaak iets van groenten met vis, eigenlijk een beetje hetzelfde als haar lunch. Ook “zondigt” ze wel eens met een groot bord pasta. Wel glutenvrij natuurlijk.

hailey bieber pasta

Dessert

Meestal skipt Hailey het dessert, ze probeert namelijk suiker zoveel mogelijk te vermijden. Als ze toch een toetje eet, dan is het een Magnum. Hmmm…

Treat day

Ondanks dat Hailey zo gezond mogelijk eet, vindt ze het belangrijk om lekker te eten waar ze zin in heeft. Is dat een stapel pannenkoeken of een cheeseburger? Dan eet ze die gewoon. Amen!

Lees ook: Alles wat model Sylvie Meis eet op een dag