We zijn niet allemaal gezegend met volle lippen als Angelina Jolie, maar we kunnen de natuur wel een handje helpen. Het is namelijk nergens voor nodig om plastische chirurgie erop los te laten gaan. Zonde! Met deze tips zullen jouw natuurlijke lippen een stuk voller lijken zonder een bezoekje aan de kliniek.

1. Lip plumper

Een plumper is simpel gezegd een lipgloss die je lippen voller doet lijken. Er zijn veel verschillende soorten op de market maar de holy grail (!) der lip plumpers is toch wel Too Faced’ Lip Injection Extreme Lipgloss. We zijn niet de enige fans van deze lipgloss want dit product ging eerder al viral op TikTok. De lipgloss laat je lippen voller lijken in no time door zijn tintelende sensatie. De glans maakt hem ook nog eens perfect voor een date night of een avondje uit met je vriendinnen.

@toofacedLip Injection Maximum Plump @ultabeauty #toofacedlipinjection @emilyalexaander♬ Too Faced Lip Injection – Too Faced

2. Lipliners

Geen zin in plakkende lippen? Dit is nog een handig trucje om je lippen een boost te geven. Gebruik een lipliner om je lippen te ‘overlinen’. Dit betekent dat je je lippen gaat bijtekenen door nét iets over de rand te gaan. Je kan zo zelf de gewenste vorm bereiken en lijken je lippen voller op een natuurlijke manier. But DON’T OVERDO IT! Je wil natuurlijk niet op een clown lijken.

3. Ombre

Door de binnenkant van je lippen licht te maken, en de buitenkant donker zullen je lippen optisch groter ogen.  Je kan dit doen door een lichtere en donkerdere lipstick te gebruiken in de door jouw gewenste kleur. Blend achteraf wel eventjes de kleuren met elkaar voor een natuurlijk resultaat.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)

Lees ook: Last van droge lippen? Dit is wat je moet doen