Dat Hailey Baldwin- Bieber extreem fit is, is een gegeven feit. Hoewel je zou denken dat dit topmodel standaard op een sapdieet leeft, bewijst Hailey dat alles draait om balans. Dus ook mét frietjes en dutjes. Dat klinkt ons goed in de oren! We vertellen je alles over haar fysieke en mentale wellness routine.

Fitness

Stating the obvious: Hailey Bieber doet natuurlijk wel aan sport. Ze mag zich dan gelukkig prijzen met haar genen (heb je dat prachtige gezicht gezien?), in shape blijven vereist hard werken. Hailey doet vooral krachttrainingen voor haar buikspieren in de gym.

Hot Pilates & Yoga

Ook is Mrs. Bieber verslaafd aan hot Pilates en hot yoga. Zo zegt ze dat het haar spieren enorm soepel maakt, haar mentale staat verbetert en zelfs voordelen heeft voor haar huid! Aan Hailey’s egale huid te zien, geloven we dat onmiddellijk.

Dieet

Hoewel het topmodel niet vies is van proteïne shakes en een superstreng dieet, vertelt ze dat dit de uitzonderingen zijn. Alleen voor grote evenementen zoals fashion weeks doet ze dit. Haar normale routine bestaat voornamelijk uit een gevarieerd dieet met veel groenten en weinig gluten, vlees en zuivel. Ook vertelt ze amper te snacken en juist een grotere portie te eten tijdens ontbijt, lunch en diner.

Cheat days

Hoewel Hailey dus in het algemeen een gezonde leefstijl heeft, heeft ze ook een andere kant die heel herkenbaar is. Zo is haar favoriete eten een cheeseburger met patat en is ze groot fan van cheat days. Treat yourself girl!

Dutjes

Ook blijkt Hailey groot fan van dutjes. Zo is ze al vaker gefilmd door hubby Justin terwijl ze ligt te slapen. De sleeping beauty zegt dat naps belangrijk zijn om even een moment voor jezelf te nemen en om anxiety uit de weg te gaan. Als Hailey Bieber het zegt…

Lees ook: Science says: we moeten verplicht twee keer per week ’s middags een dutje doen