Hoewel menig persoon jaloers is op de relatie tussen de zanger en het model, hebben Hailey Bieber en Justin Bieber allesbehalve een gemakkelijk huwelijk. In de podcast In Good Faith vertelden de twee voor het eerst open en eerlijk over hun huwelijk.

Hailey’s zwaarste moment met Justin Bieber

In 2018 trouwde het stel en een jaar later kwam het nieuws naar buiten dat Justin hulp zou krijgen voor zijn depressie. In een interview met Elle noemde Hailey het eerste jaar van haar huwelijk erg zwaar.

In de podcast sprak Hailey met Chelsea en Judah over hoe ze bijna brak wanneer ze haar partner Justin zag struggelen. Ze herinnert zich dat ze haar moeder belde, terwijl ze aan het huilen was, en vertelde haar dat ze het niet meer kon. Ze dacht dat er geen enkele manier was waarop ze dit kon volhouden, als het voor altijd zou duren. Het lukte Hailey’s moeder om haar te kalmeren en supporten, en volgens Hailey had ze het zonder steun nooit gered. Zonder hulp was alles 10 keer zwaarder geweest, en het was al het zwaarste wat ze ooit in haar leven had moeten doorstaan. Hailey maakte de keuze om haar partner niet in de steek te laten, ze wilde het hem niet aandoen.

Er waren dagen waarop het intens zwaar was, en Hailey niet zeker wist of Justin het zou halen. Uiteindelijk heeft de tijd veel dingen geheeld. De twee kozen iedere dag om voor elkaar te kiezen, en Justin merkte dat Hailey hem trouw bleef, ze ging nergens anders heen.

Op jonge leeftijd trouwen

Beide besloten om te blijven vechten voor elkaar en de relatie. Hailey wist altijd dat ze bij elkaar zouden komen. De twee kwamen samen in juni 2018 en trouwden in september hetzelfde jaar. Maar Hailey en Justin hadden hiervoor al gedatet en wisten dat áls ze weer samen zouden komen, ze man en vrouw zouden worden.

Hailey vertelt dat ze gesprekken hadden toen ze jonger waren over dat ze zouden trouwen wanneer hun paden later opnieuw zouden kruisen. And there we are! Ondanks dat Hailey nooit had gedacht dat ze op 21-jarige leeftijd het huwelijksbootje in zou stappen, dacht God hier anders over.

Lees ook: Dit is Hailey Bieber’s wellness routine én het bevat dutjes doen