Wat een power couple zijn Hailey en Justin toch. 2 jaar geleden zijn de twee verloofd en ze maken elkaar nog steeds gelukkig. De tortelduifjes hebben ook veel geld en daar hoort natuurlijk een enorme villa bij. Toch waren de twee blijkbaar niet helemaal tevreden met hun luxe stekkie, want hun enorme villa in Beverly Hills is namelijk verkocht!

@instagram
@haileybieber Instagram

Instagram

Ongeveer een jaar geleden werd al duidelijk dat Justin zijn huis wilde gaan verkopen, dit postte hij zelfs op Instagram. I think I wanna sell my home in Beverly Hills who wants it en I’ll sell it with all the furniture . MAKE AN OFFER. Of course wilden wij een bod doen (alles om in het huis van Justin te wonen), maar helaas waren er andere kapers op de kust.

Verkoop

Vorige week werd de enorme villa, gelegen aan Tropical Avenue, verkocht voor 7,995 miljoen dollar, inclusief alle meubels! Gelukkig heeft Justin genoeg geld, want hij maakte bij de verkoop van het optrekje zo’n 545.000 euro verlies. Zelf had hij de villa in 2018 namelijk gekocht voor 8.5 miljoen euro. Hij wilde zijn huis vast heel graag verkopen, wat wij niet helemaal goed begrijpen. De enorme villa heeft namelijk 5 slaapkamers, 7 (!) badkamers, een bibliotheek, bar, zwembad… wij dromen alvast even weg bij dit idee.

villa

House warming

Voor iedereen die denkt dat de twee tortelduifjes op dit moment dakloos zijn, heeft het mooi mis. Ze hadden namelijk vórig jaar al een nieuwe villa bemachtigd, en wat voor één. Vergeleken met dit landhuis waar ze nu wonen, lijkt hun oude stulpje wel een rijtjeshuis. Deze upgrade kostte wel maar liefst 22 miljoen euro, maar dan heb je ook écht wat. Wij zijn in ieder geval jaloers. Het lijkt wel een hotel waar je helemaal tot rust kunt komen. Het landhuis heeft een onwijs mooi zwembad en zelfs een bar. De foto’s zeggen genoeg.

slaapkamer justin FEM FEM

bar justin FEM FEM

zwembad FEM FEM

Lees ook: Binnenkijken in het riante optrekje van Ariana Grande in LA