Nog héél even doorzetten en we kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie. Of je nu lang van de zon gaat genieten of een paar dagen je favoriete stad bezoekt, die koffer ready maken blijft altijd een opgave. Neem jij deze keer alleen handbagage mee? Dan hebben wij een paar fijne tips die het inpakken van jouw kleine koffer een stuk makkelijker maken.

handbagage2-femfem

Informeer

Het is belangrijk om vooraf goed te informeren bij de vliegtuigmaatschappij hoewel kilo handbagage is toegestaan. Het kan namelijk verschillen per maatschappij. Ben je met de auto? Then you’re in luck. Voldoende plek voor tassen én extra ruimte mocht je dakdragers hebben waar je een dakkoffers aan vast kan koppelen.

Type handbagage

En dan de grote vraag: neem je een tas of koffer mee? Als je een rondreis gaat maken is een rugzak heel handig, maar ga jij gewoon op zonvakantie dan is een koffer prima!

Lijstje

Wat wil jij allemaal mee? Om stress te voorkomen is het handig om een lijstje te maken. Als je dit enkele dagen van te voren doet, kun je eventueel nog spullen inslaan die je mist. Zo weet je zeker dat je niks vergeet!

Setjes

Neem jij altijd te veel onnodige items mee op vakantie? Je bent niet de enige. Helaas neemt het wel ruimte in beslag die je echt nodig hebt. Maak dus alvast setjes en neem handige basics mee. Dan zit je altijd safe en heb je voor elke gelegenheid een outfit!

Rollen

Misschien wel de handigste tip om ruimte te besparen: rol je kleding op. Zo kun jij al je jurkjes meenemen én heb je geen last van kreukels.

Vergeet die stress voor vakantie nu maar, want voortaan pak jij je koffer razend snel in!

Lees ook:

Bye bye gele tanden: eet je tanden wit