Iedereen heeft er weleens last van: dikke wallen onder je ogen. Super vervelend, maar ze zijn gelukkig makkelijk weg te werken met een hele simpele truc. Als je dit eenmaal onder de knie hebt is het geen ramp meer als je een avond flink hebt gestapt of urenlang hebt doorgewerkt aan je deadline. Wanneer je dit simpele trucje toepast ben je er gelukkig zo vanaf…

Met dit handige trucje werk je wallen binnen een minuut weg FEM FEM

Back to basic

Het enige wat je nodig hebt is een lepel, super simpel! Je kunt je wallen namelijk wegwerken door er kort een koude lepel op te drukken. Dit laat de bloedvaten samentrekken en stimuleert de bloedsomloop. De wallen onder jouw ogen ontstaan namelijk door een slechte bloedsomloop, en door de lepel verdwijnen ze. Leg de lepel in de koelkast, en je tovert je wallen ’s ochtends zomaar weg! Leg voordat je gaat slapen twee lepels klaar in de koelkast of een uurtje van tevoren in de vriezer. Wel belangrijk: smeer van tevoren wat crème op je wallen om ervoor te zorgen dat de lepels niet blijven plakken aan je huid, dit kan namelijk best pijnlijk zijn.

Oud en vertrouwd

Hou je niet zo van kou en al helemaal niet van koude lepels tegen je gezicht? Kies dan voor een oogroller, bijvoorbeeld met caffeïne. Deze zorgt ervoor dat de zwelling onder de ogen afneemt. Vervolgens kun je natuurlijk altijd de oude vertrouwde concealer uit de kast pakken. Hieronder vind je de fijnste producten die je helpen bij het wegwerken van wallen.

Lees ook: 7 make-up tips om er wakker uit te zien