Wisten jullie dat Jennifer Aniston een tweelingzus heeft? Wij ook niet. De Amerikaanse moeder Lisa Tranel (@she_plusthree op TikTok) plaatste deze TikTok video waarin ze Jennifer Aniston nadeed. En even serieus, het verschil was niet te zien?!

jennifer aniston tweeling

Twee druppels water

In de video doet Lisa een scene na uit Friends waarin ze Monica vertelt “I want to quit. But then I think I should stick it out. Then, I think why would such a person stay in such a demeaning job just because it’s remotely related to the field they are interested in.”

Aangezien we allemaal Friends minimaal 5 keer hebben gekeken, herinneren we ons deze scène als de dag van gisteren. Conspiracy of niet, we denken dat Jennifer Aniston undercover is gegaan…

Not Jennifer Aniston

We zijn niet de enige die het verschil tussen Lisa en Jennifer niet zien. Daarom heeft Lisa het even duidelijk gemaakt in haar TikTok bio, waar staat: Not Jennifer Aniston. We vragen ons af of Jennifer zelf de video heeft gezien, maar de actrice is waarschijnlijk druk met mediteren en probeert vooral níet haar telefoon te checken. Ze vertelt in een interview met E! niet op haar telefoon te kijken en geen e-mail en social media te checken voor minimaal een uur wanneer ze wakker wordt. Ze beveelt iedereen aan om het te proberen voor een week. We zijn nog wat huiverig to be honest, maar het is het proberen waard.

 

Friends

Lisa’s Tiktok brengt ons terug naar de Amerikaanse televisieserie die het leven van de vrienden Chandler, Joey, Rachel, Monica en Ross liet zien. Met quotes als: “Oh, That’s Okay, Girls Tend To Not Like Me.” zal Jennifer altijd een plekje in ons hart hebben. We love you, Jennifer!

Lees ook: Het Instagram account van Friends-acteur Matthew Perry’s puppy is een hit!