Zoals de grootste Styles fans al weten, heeft Harry binnenkort weer een nieuwe filmrol op zijn naam staan. Na zijn succesvolle acteerprestatie in de oorlogsfilm Dunkirk, is Harry over een tijdje weer te zien schitteren op het witte doek in de film Don’t Worry Darling. Ben jij ook zo nieuwsgierig? Here’s what we know!

@Vevo YouTube
@Vevo YouTube

Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling is een psychologische thriller over Alice, een huisvrouw uit de jaren ’50 die vermoedt dat het bedrijf van haar man Jack (Harry Styles) disturbing geheimen heeft. De rol van Alice wordt gespeeld door actrice Florence Pugh, die je misschien al kent van de prachtige film Little Women of de bijzondere horrorfilm Midsommar. De film is geregisseerd door Olivia Wilde, die volgens geruchten inmiddels een relatie met Harry heeft. 

Instagram

Op Instagram laat Olivia Wilde weten dolblij te zijn met Harry in de rol van Jack. Ze schrijft onder andere dat het erg moeilijk is om een goede acteur te vinden die bereid is om een supporting male character te spelen, die in de schaduw staat van een sterk, vrouwelijke hoofdpersonage. ”Hij hoefde niet mee te doen met ons circus, maar hij sprong aan boord met bescheidenheid en elegantie en blies ons elke dag omver met zijn talent, warmte en kunst om achteruit te rijden.” Klinkt als de perfecte collega toch?

Dat Harry vrouwvriendelijkheid belangrijk vindt, is geen nieuws. Hij positioneert zichzelf dan ook steeds vaker als feminist. Hij was dan ook de eerste man ooit die op de cover van het Amerikaanse magazine Vogue stond. Hij poseerde in vrouwelijke jurken en pleitte voor meer genderneutrale mode.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @harrystyles

Release

Wanneer de film uitkomt, is helaas nog niet bekend. De releasedate laat namelijk nog even op zich wachten. Wat we wel weten is dat de film inmiddels in de post-production fase zit, wat betekent dat de opnames in ieder geval al zijn afgerond. Als we geluk hebben, zullen we eind 2021 al kunnen genieten van deze nieuwe film. Fingers crossed!

Benieuwd welke films nog meer dit jaar uitkomen? Check hier de bioscoopfilms die op jou staan te wachten in 2021!