De 28-jarige zanger Harry Styles, wie voorheen lid was van de band One Direction, is dit jaar te zien in twee nieuwe speelfilms. In één van die films is hij gevraagd om ook een naaktscène te spelen. De acteur vertelt hierover in een interview met een Amerikaanse radiopresentator Howard Stern. Harry Styles vertelde hier bijvoorbeeld dat hij eerst genoeg vertrouwen voor zichzelf wilde om naakt in verschillende filmscènes te spelen.

Harry Styles

Harry Styles gaat helemaal uit de kleren voor nieuwe film

Harry Styles is dit jaar dus weer te zien in twee nieuwe films. Zo heeft hij een rol in de film ‘Don’t Worry Darling’ en de film ‘My Policeman’. In My Policeman speelt Harry een homoseksuele politieman in de jaren 50. Zijn huwelijk met een vrouw gaat niet meer helemaal goed in de film. Hij wordt namelijk tijdens zijn huwelijk verliefd op een museumconservator. In de film moest hij dus helemaal uit de kleren om een seksscène te spelen. Hier vertelde Styles zelf over: “Het voelde heel kwetsbaar. Ik had nog nooit iemand voor de camera gekust en het voelde alsnog of ik een of andere manier een deel van mezelf weggaf.”

Afspraken

Voordat de naaktscènes opgenomen waren, werden er wel hele duidelijke afspraken gemaakt over de hoeveelheid naakt te zien zou zijn. Verder gaf Harry Styles aan dat hij het vertrouwen heel erg belangrijk bij de productie. “Acteren is soms erg ongemakkelijk” vertelde de acteur. Naakt een scène filmen is daar dan ook zeker een onderdeel van.

Lees ook: Dit bizarre bedrag krijgt Harry Styles voor een privé optreden