Dat Scandinaviërs oog hebben voor stijl is iets wat we niet meer uit hoeven te leggen. De Scandinavische stijl is kenmerkend door hun gevoel voor minimalisme: ze kiezen voor eenvoud in het perfecte jasje. Mooie vormen, goede kleuren, geen poes pas. En nu hebben het Deense interieurmerk HAY en Ikea de handen ineen geslagen om een stijlvol, Scandinavisch interieur voor iedereen mogelijk te maken.

YPPERLIG

De collectie die is ontstaan uit de samenwerking tussen HAY en Ikea draagt de naam YPPERLIG. In de collectie zien we onder andere mooie accessoires, heerlijke banken en prachtige tafeltjes. Ook de simplistische groene stoeltjes zouden we zo in ons huis willen neerzetten. Daarnaast heeft HAY de welbekende blauwe Ikea tas een hele mooie make-over gegeven. De collectie wordt in Oktober in de winkels gelanceerd. Nog heel eventjes geduld dus, maar wij kunnen jullie alvast laten zien hoe de YPPERLIG HAY X Ikea eruit zal zien:

ikea-hay-femfem ikea-hay-tafel-femfem ikea-kussens-hay-femfem ikea-femfem-hay-kast ikea-hay-loveseat-femfem ikea-hay-stoelen ikea-spiegels-hay-femefm ikea-hay-bank ikea-femfem-tassen

Nog meer interieurinspiratie? Dit is dé interieurkleur van dit moment.